Stran 1 od 1

Penis in moda

Objavljeno: 13 Nov 2019 01:06
Napisal Fant18
Pozdravljeni! Sem fant star 18 let. Imam dve vprašanji glede penisa in mod. 1. Ali je v redu če je moj penis rahlo obrnjen v levo in nagnjen 3.5 cm proč od sredine trebuha v levo? 2. Ali je kaj narobe če levo moda malo nižji od desnega? Če bi vam kaj pomagalo, imam zelo poraščen penis. Hvala in Lp.

Re: Penis in moda

Objavljeno: 17 Nov 2019 15:42
Napisal Miljen Vidaković
Odgovor svetovalca
_________________

Pozdravljen.

Po opisu bi rekel, da je vse v mejah normale.

Lep pozdrav,

Re: Penis in moda

Objavljeno: 19 Nov 2019 17:08
Napisal Fant_18
Pozdravljeni!

Ali bo levo moda ostala taka, in če mi bo penis tudi ostal tako kot je ali se bo spremenil?
Imam pa še eno vprašanje, jaz se ne spomni da sem imel mokre sanje, in ali kaj vpliva na penis če imam ali nimam mokrih sanj, zakaj sploh so mokre sanje?
Pa še to ko imam penis v normalnem stanju (majhen) in ko si povlečem kožico čez glavico, jo potegnem še bolj dol on glavice, da vidim skoraj polovico penisa (odkritega), ali je to normalno?

Hvala in Lp.

Re: Penis in moda

Objavljeno: 23 Nov 2019 00:08
Napisal Miljen Vidaković
Odgovor svetovalca
_________________

Načeloma bo stanje ostalo tako kot je in ja, je vse ok.

Mokre sanje ni nujno da si do zdaj imel, jih boš mogoče imel enkrat v prihodnosti. Kakorkoli, tvoj penis deluje neodvisno od mokrih sanj, tako da niso pogoj za karkoli ... So pa sanje, tako kot vse druge. Nismo si še povsem na jasnem čemu sanje služijo ... Glede tega boš lahko ogromno informacij dobil z brskanjem po spletu.

Ja, tudi to ni nič nenormalnega. Skratka zgleda, da je s tvojim spolnim udom vse tako kot mora biti.

Lep pozdrav,

Re: Penis in moda

Objavljeno: 13 Jan 2020 16:50
Napisal 18 Fant
Prozdevljeni! Kako se pravilno meri penis, to vem da v erekciji in od korenine do glavice, ampak prvič sem meril ob stani penisa in drugič pa po sredini penisa. Dobil sem dve različni meri. Nevem katira je prava, zato vas prosim če mi lahko poveste kako se pravilno meri. Hvala in lp.

Re: Penis in moda

Objavljeno: 15 Jan 2020 21:02
Napisal Lukas
Pozdravljen!

Moški merimo svoje spolne organe na različne načine, navadno na tistega, ki nam vrne najdaljšo dolžino. Za natančen odgovor ti svetujem, da malo pobrskaš po spletu in uporabiš najbolj uporabljeno metodo. Poskusiš lahko na primer z iskalnim nizom: "how to measure penile length correctly" ali kaj podobnega. Če pa želiš svoj spolni ud primerjati z drugimi, pa ne pozabi všteti še napihovanja dejstev. To je nekaj, kar nemreč veliko ljudi počne.

Kar se pa mokrih sanj tiče je pa čisto odvisno od osebe. Kolikor vem, so odvisne od sanj o spolnosti, kako natančno to deluje, pa ti žal ne znam povedati. Nekateri jih imajo, drugi ne. Je pa navadno, da se če se samozadovoljuješ že od nizke starosti nikoli ne pojavijo oz. se nehajo dogajati, ko se pričneš samozadovoljevati.

Lep pozdrav.

Re: Penis in moda

Objavljeno: 15 Jan 2020 22:43
Napisal Miljen Vidaković
Odgovor svetovalca
_________________

Živjo.

Mislim da ni mednarodno priznanega in uveljavljenega merjenja dolžine penisa. Lahko se meri tako, da dobiš številko, ki ti bolj ustreza.

Lep pozdrav,