Njegovo obnašanje

Vprašanja na tosemjaz.net.
newme
Objave: 1
Pridružen: 23 Okt 2019 01:46

Njegovo obnašanje

ObjavaNapisal newme » 23 Okt 2019 13:31

Je en fant k me res privlaci fizično. Sem mislila da tudi jst privlacim njega ,saj me je skoz pogledal kadar sem šla mimo in enkrat sem ga tudi ujela da me je gledal dokler jst sem nekaj pisala in je mislil da nisem ga opazila.
Potem se je zgodilo enkrat da sem se zarumenila ker sem bla v sluzbi in sem mogla imeti direktni stik z njega . Načeloma sem se trudila da ne pokažem da mi je všeč vendar se je zgodilo.Ja vem je hecno za mojih let ,vendar mam taksni obraz da se takoj zarumenim kadar nekaj se zgodi ( sram naceloma od nekaj ).
Od takrat se zelo cudno obnasa. Izogiba se me kot da sem hodila vsepovsod kjer je on ,kot da je miss sveta,četudi nisem tega naredila.
Včasih pride en njegov prijatelj ki je okoli 50-60 let in indirektno govori kot da želi nas videti skupaj,vsaj jst tako razumem.
A je možno da se onadva hecajo zmano al se nekaj druzga dogaja? Me zelo muči ker ne razumem obnašanje tega fantja ( ki ni sramežljiv in je zelo lep ,tudi mal narcisoiden ).
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: Njegovo obnašanje

Uredništvo » 23 Okt 2019 14:22

Pozdravljeni,

radi bi vam sporočili, da je spletna svetovalnnica www.tosemjaz.net namenjena mladostnikom in njihovim težavam pri odraščanju.
Lepo prosim, da vaše vprašanje zastavite na enem izmed številnih forumov na med.over.net.

Lep pozdrav iz uredništva.