Ljubezen

Vprašanja na tosemjaz.net.
zalch
Objave: 1
Pridružen: 10 Sep 2019 14:26

Ljubezen

ObjavaNapisal zalch » 10 Sep 2019 14:31

Hej❤️Upam da mi boste pomagali z mojo ljubezensko tezavo❤️
Jaz sem v torek spoznala enega novega fanta na soli ki je na mednarodnem oddelku in mi je fuuul vsec❤️pac ne upam se mu pa priblizat toliko tudi❤️imam ga dodanega na insta pa na snepu...vendar nwm kako se nej spoznam z njem😒 Probala sem na razlicne nacine... med odmorom sm mu vrgla zogo zraven njega sam sploh ni opazil da sem skoraj vrgla jo v njega haha😂 Pac res imam problem😒 Nwm kako se naj priblizam mu
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: Ljubezen

Uredništvo » 13 Sep 2019 10:18

Odgovor svetovalke
__________________

Pozdravljena Zalch,

če na kratko povzamem napisano - spoznala si novega fanta, ki ti je všeč. Ne najdeš načina, kako bi se mu približala, da bi se spoznala v živo.

Najstnice se pogosto znajdete v podobni situaciji. Všeč vam je fant, imate pa težavo, kako do njega pristopiti. Napisala si, da ga imaš dodanega na socialnih omrežjih. Morda mu za začetek poskusiš napisati sporočilo kar tam. Tako boš lažje prebila led. Res je, da je komunikacija preko socialnih omrežij popolnoma drugačna od tiste v živo. Razmisli o tem, da fanta v šoli vsak dan lepo pozdraviš in se mu nasmehneš. Sta se že predstavila? Če se še nista, poskusi zbrati pogum, pristopiti k njem, se mu predstavi in ga vprašaj kako je. Če bosta ugotovila, da imata podobne interese, bo pogovor sčasoma stekel. Nato se lahko dogovorita za skupno srečanje ob prostem času. V primeru, da meniš, da še nisi pripravljena, pomisli na to ali imata skupne prijatelje. Morda se za začetek družite skupaj. Če boš začutila, da se druženju izogiba in na to ni pripravljen, pusti času čas. Naj sam presodi, kdaj bo pripravljen.

Verjamem, da so začetki težki in pogosto zahtevajo veliko poguma. Če verjameš ali ne, ste punce pogosto tiste, ki do fantov pristopite prve. Zato kar pogumno!

Želim ti vse dobro,
Živa Krivec, mag. psihologije