(zelo) velik penis

Vprašanja na tosemjaz.net.
DeamonLord

(zelo) velik penis

ObjavaNapisal DeamonLord » 09 Avg 2019 09:59

zdravo

imam problem. star sem 15 in moj penis je dolg 23 cm.

zadnjič sem bil prvič s punco (za oba prvič) in lahko sem ga vtaknil samo do polovice. zelo jo je bolelo in je jokala. potem sva čez nekaj dni še dvakrat in je bilo isto. bom sploh lahko normalno imel spolne odnose? ko dobim erekcijo, se ga seveda vedno vidi čez obleko. pa tudi ko je nimam - recimo kopalne hlače. ne morem skriti. malo je tečno tole :)

zdaj poleti ko hodiva z bratom vsak dan na bazen, je še huje. zjutraj se morava dvakrat "spraznit", da je potem malo manj problemov s tem. brat je 17 let in ima dolg penis 27. bo moj zato še kaj zrasel? oba sva prišla v puberteto pri istih letih. se da rast kako ustaviti? se ga da skrajšati? ne morem k zdravniku rečt da imam predolgega...

vem da neumna vprašanja ampak ne vem kaj naj naredim

hvala in lp
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: (zelo) velik penis

Uredništvo » 10 Avg 2019 22:02

Odgovor svetovalca
_________________

Pozdravljen.

Ja, kar tečno. Ni izključeno, da bo tvoj penis še nekoliko zrastel...
Operacija je nekaj kar se lahko naredi, ampak od tu naprej boš (ali bosta) pa moral sam, jaz ti ne bom mogel pomagati. Za točne odgovore glede tega se bo treba naročit na pregled k plastičnemu kirurgu (svetujem v UKC LJ). Posegi na penisu so večinoma samoplačniške narave, vendar bi se ta najbrž lahko izvedel na stroške zavarovalnice... Verjetno bi se dalo upravičit. Tako da ti svetujem, da narediš kar ti je neprijetno in dejansko poveš zdravniku da imaš predolgega in bi se rad pogovoril s specialistom o možnostih kirurškega skrajšanja. Če ti je pa nerodno lahko vedno plačaš in narediš samoplačniški pregled pri plastičnemu kirurgu.

Lep pozdrav,
Miljen Vidaković, dr.med.,
specialist družinske medicine