Stran 1 od 1

Ljubezen

Objavljeno: 10 Jun 2019 17:39
Napisal 00000
Spoštovani.
Prejšnji teden me je nek fant klical in ko sem se oglasila je rekel: Punca me je pustila in zanima me če bi ti bila moja nova punca.

To je rekel kar prek mobitela. Čez nekaj minut pa dobim še sporočilo, kjer piše: Bi bila moja punca prosim. Poljubček.

Zdi se mi, da je klical prijatelj od mojega bivšega. Če je to res, bi rada z njim navezala stik ampak tu nastane problem. Ker imena in priimka ne vem, klical je iz očetovega mobitela in jaz ne upam na ta mobitel še klicat, bivšega pa tudi ne morem vprašati, češ kako je ime njegovemu prijatelju (mimogrede bivši mi sploh ne odgovarja več).

Res nobene informacije ali kontakta nimam o njem. Po vrhu pa še nisem 100% da je bil prijatelj od mojega bivšega, ampak se mi zdi. Ali pa če ne drugo bi se rada vsaj malo pogovarjala z njim. Ali pa da ga spoznam. Ali karkoli.

Kako priti v stik z prijateljem mojega bivšega, če ne vem nič o njem?

Prosim, lepo prosim za nasvete.

Re: Ljubezen

Objavljeno: 12 Jun 2019 10:52
Napisal Urška Koštomaj
Odgovor svetovalke
________________

Pozdravljena,

praviš, da te je klical fant in te vprašal, če bi bila njegova punca. Dozdeva se ti, kdo bi to lahko bil nisi pa prepričana. Ponudba te je pritegnila zato te zanima kako lahko prideš v stik z omenjenim fantom.

Najprej se je potrebno vprašati ali je fant resno mislil ali gre samo za hec glede na to, da se ni niti predstavil. Tudi če bi mu odpisala nazaj, da bi bila njegova punca... si se vprašala punca katerega fanta bi pravzaprav bila? Mislim, da je pomembno, da najprej ugotoviš kdo je fant za klicem. Glede na to, da se ti dozdeva kdo bi to lahko bil, ti bivši fant pri tem lahko pomaga, če bi ti želel odgovoriti. Glede na to, da ti ne odpisuje pa bo to malo verjetno. Si pomislila, da bi odpisala kar na številko iz katere te je poklical? Tudi če je številka očetova, zelo verjetno mu bo oče predal sporočilo. Napiši da te zanima kdo je, od kje te pozna. Če ti bo odpisal nazaj se bo razvil pogovor v katerem boš bolje izvedela če te ima res rad in te želi za resno punco. Če ti ne odpiše boš vsaj vedela kako situacija stoji.

Poskusi, mislim, da nimaš kaj izgubiti.

Želim ti vse dobro!