Matura ali sanje?

Vprašanja na tosemjaz.net.
Ndjsbjd

Matura ali sanje?

ObjavaNapisal Ndjsbjd » 14 Maj 2019 07:01

Prosim ce ne objavite.
Za serijo iscejo malo bolj glavne vloge najstnice do 16 let. Sem 18 ampak izgledam 15 zato se naceloma lahko prijavim. Snemalo bi se konc maja zacetk junija ampak sm 4.letnik in se morm ukvarjat z maturo. Kok sovrazm solo zarad tega. Ce se prijavim in bi me slicajno sprejeli pustim maturo za avgust? Ampak imam štipendijo. Ni tako da mors potm vracati denar?
Ce stisnem zobe in opravim z maturo, sm se mislila prijavt na neke projekte v londonu in tujini ampak ... :/ kaj ce ne uspe?
škorpijonka21

Re: Matura ali sanje?

ObjavaNapisal škorpijonka21 » 14 Maj 2019 21:04

nevem ti odgovort na vse, tibom samo na en del. maturo komot opraviš v 2. ali celo 3. roku, pa ne rabiš vračat štipendije. tudi, če bi maturo padla na vseh treh rokih, imaš še leto časa, da jo opraviš, saj se štipendija ''zamrzne''. lahko jo ponovno opravljaš čez eno leto, brez da bi rabila vračat štipendija. če pa je čez eno leto ne bi naredila, bi mogla vrnit.
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: Matura ali sanje?

Uredništvo » 16 Maj 2019 09:59

Odgovor svetovalke
_________________

Pozdravljena,

iz tvojega sporočila lahko razberem, da te veseli igranje. Trenutno iščejo igralce za serijo ampak se na avdicijo ne moreš prijaviti, ker svoj prosti čas namenjaš učenju za maturo. Verjamem, da se zato počutiš jezno.

Glede na to, da si v četrtem letniku, boš že čez dober mesec imela veliko več prostega časa, ki ga boš lahko namenila uresničevanju svojih želja. Prepričana sem, da boš v prihodnosti zasledila še ogromno razpisov za avdicije, ki se jih boš lahko udeležila. Iz tega razloga menim, da je v tem trenutku bolj smiselno dokončati šolo, saj je šola vsekakor izredno pomembna za razvijanje tvoje kariere. Uspelo ti je priti do četrtega letnika in pred tabo je le še matura! Ne obupaj tik pred koncem.

Omenila si tudi, da se imaš po zaključeni maturi namen prijaviti na razne projekte, celo v tujini. Mislim, da je to odlična ideja. Te pa skrbi, kaj če ne bo uspelo. V življenju ne moremo nikoli z zagotovostjo predvideti, kaj se bo zgodilo. Lahko, da ti sprva ne bo uspelo, lahko pa da boš zelo uspešna. Ne boš pa vedela, če ne boš poskusila.

Želim ti uspešen zaključek srednje šole in veliko sreče pri igranju,
Eva Hršak, mag. prof. ang. in mag. prof. ped.