Dijaski dom

Vprašanja na tosemjaz.net.
Girl forever

Dijaski dom

ObjavaNapisal Girl forever » 11 Maj 2019 15:36

Pozdravljeni naslednje leto grem v srednjo šolo in ker je šola preveč odaljena bom bivala v dijaškem domu. Zanima pa me kako te razdelijo po sobah ker jaz si zelo želim biti z mojo najboljšo prijateljico. A to te random porazdelijo ali lahko sam poveš s kom bi biv rad?kdaj pa to poveš če sploh lahko?
Hvala za odgovor.
bodoča dijakinja

Re: Dijaski dom

ObjavaNapisal bodoča dijakinja » 13 Maj 2019 15:34

Ojla jaz grem tudi naslednje leto v srednjo šolo in dijaški dom kam pa greš na katero šolo in mislim da če bi rada bila v sobi s svojo najboljšo prijateljico i n jim to poveš potem vaju bodo po moje dali skupaj
Girl forever

Re: Dijaski dom

ObjavaNapisal Girl forever » 20 Maj 2019 15:55

Hvala za odgovor, jih bom prosila če sva lahko z najboljso prijateljico skupaj😁
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: Dijaski dom

Uredništvo » 22 Maj 2019 16:03

Odgovor svetovalke
_________________

Pozdravljena,

verjamem, da boš lahko ob vpisu v dijaški dom, sporočila svoje željo, da si želiš bivati s svojo prijateljico in v kolikor mi je znano, se trudijo upoštevati vaše želje. Vsekakor je možno, da že pred vpisom v dijaški dom pridobiš te informacije, in sicer lahko pokličeš kar v dijaški dom in preveriš kako je s tem. Dijaških domov je več, najboljše bi bilo, da preveriš kar v domu, kamor se imaš namen vpisati. Tako kot srednje šole, tudi dijaški domovi organizirajo informativne dneve, in v kolikor imaš možnost, bi bilo super, da se jih udeležiš (vsaj v nekaj domovih), da se boš lažje odločila in pridobila vse želene informacije.

Pa srečno.
Gaja Pattzelt, univ. dipl. pedagoginja
Girl forever

Re: Dijaski dom

ObjavaNapisal Girl forever » 24 Maj 2019 23:10

Najlepša hvala za odgovor. Sem se odlocila da bom poslala email sporočilo v dijaški dom.