Drama queen

Vprašanja na tosemjaz.net.
Allusa

Drama queen

ObjavaNapisal Allusa » 09 Maj 2019 08:46

Prosim ce ne objavite.

/izbrisano v uredništvu/
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: Drama queen

Uredništvo » 14 Maj 2019 12:57

Odgovor svetovalke
_________________

Pozdravljena,

iz tvojega sporočila lahko jasno razberem, da te veseli statiranje. Pred kratkim si dobila priložnost statirati v filmu, vendar si zaradi šolskih obveznosti morala vlogo na žalost zavrniti. Verjamem in razumem, da se zaradi tega počutiš jezno in brezupno.

Kaj lahko storiš v prihodnje?

Sicer ne vem koliko si stara, ampak ob koncu srednje šole boš imela veliko več prostega časa za uresničevanje svojih želja. Žal, si sedaj nekoliko omejena s prostim časom, saj še obiskuješ šolo. Morda pa najdeš kakšno avdicijo za statiste, ki bo potekala poleti ali pa med kakšnimi drugimi počitnicami, ko ne boš imela šolskih obveznosti. Verjamem, da si trenutno zelo jezna na šolo, ampak šola je vseeno ključnega pomena za razvijanje tvoje kariere kot statist. Predlagam ti, da ob posredovanem življenjepisu navedeš, da še obiskuješ šolo in da si zato na voljo predvsem ob popoldnevih in vikendih. Tako boš prejela tiste ponudbe, katerih se boš lahko udeležila.
Pošiljam ti tudi spletno stran, na kateri lahko spremljaš tekoče avdicije: https://www.avdicija.com/projekti/tekociprojekti.php. Na tej spletni strani velikokrat iščejo statiste.

Želim ti uspešen zaključek šolskega leta in veliko sreče ob statiranju,
Eva Hršak, dipl. ang. (un); prof. pedagogike (un)