parnerstvo

Vprašanja na tosemjaz.net.
ogljikov klorid

parnerstvo

ObjavaNapisal ogljikov klorid » 25 Apr 2019 14:23

Hej
sm gledu po netu pa nikjer ne najdem tega podatka koliko je % % možnosti je da sta fant in punca skupaj v osnovni šoli potem pa se celo življenje
hvala za odgovor
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: parnerstvo

Uredništvo » 25 Apr 2019 16:10

Odgovor svetovalke
_________________

Pozdravljen,

mislim, da tega podatka ne boš našel na spletu. Možnost, da par iz osnovne šole ostane skupaj je verjetna, je pa tudi zelo redka. Mislim, da lahko rečem da so se takšne veze obdržale predvsem v prejšnjih generacijah. Je pa obstoj zveze z začetkom v osnovni šoli seveda možen, ko se za to trudita obe osebi v zvezi.

Upam, da sem ti pomagala.

Želim ti vse dobro!
Urška Koštomaj, mag. psihologije
Sunshine33

Re: parnerstvo

ObjavaNapisal Sunshine33 » 26 Apr 2019 12:41

Živjo. Jaz sem pa našla podatek, ki pravi, naj bi se v času najstništva končalo 99% vseh partnerskih odnosov. Vem, da naj bi se končalo večina partnerskih odnosov, ki so se začeli v najstništvu, ampak ali ni podatek, da se konča 99% vseh partnerskih odnosov, ki so se začeli v najstniških letih vseeno malo prevelika številka in ni realna, ali je realno to?
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: parnerstvo

Uredništvo » 13 Maj 2019 16:57

Odgovor svetovalke
_________________

Ponovno pozdravljeni,

na spletu verjetno lahko zasledimo kakšen podatek o odstotkih vendar bomo realni podatek težko našli. Ne glede na podatek se je v vsaki vezi potrebno truditi in v njej uživati kot da bo trajala za vedno, saj ne moremo biti prepričani, da ne bo. Morda pa osebi ostaneta skupaj, in kaj je lahko lepšega od tega?

Želim Vama vse dobro!
Urška Koštomaj, mag. psihologije
Sunshine33

Re: parnerstvo

ObjavaNapisal Sunshine33 » 14 Maj 2019 10:18

Živjo.
Podatka nisem našla na spletu, ampak v knjigi, ki govori o partnerskih odnosih v najstništvu.
Načeloma se strinjam s tem, da :" ... se je v vsaki vezi potrebno truditi in v njej uživati kot da bo trajala za vedno, saj ne moremo biti prepričani, da ne bo."
Ampak v tej knjigi piše pa načeloma ravno obratno, da naj bi že od začetka zveze pričakovali, da bo skoraj 100% partnerska zveza razpadla, saj se moraš zavedati, da si v najstništvu, za izbiro tebi ustreznega partnerja in za partnersko zvezo, ki traja še premlad in premalo temu dorasel. Kaj zdaj torej?
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: parnerstvo

Uredništvo » 14 Maj 2019 13:06

Pozdravljena,

na tej točki bomo zaključili razpravo v tej temi.
Spletna svetovalnica www.tosemjaz.net je namenjena številnim mladostnikom, vse svetovalci so prostovoljci in so na voljo, da vam pomagajo.
Glede svoje dileme, je bolje, da se pogovoriš še z nekom v živo. Spletna komunikacije je v tem pogledu omejena, zato naša svetovalnice ni namenjena daljšim razpravam v posameznih temah.

Lepo te pozdravljamo iz uredništva www.tosemjaz.net