Kako osvojiti srce punce?

Vprašanja na tosemjaz.net.
M2002

Kako osvojiti srce punce?

ObjavaNapisal M2002 » 02 Jun 2018 23:02

Pozdravljeni
Moj problem tici v tem da se do zdaj nisem imel resne zveze in mislim da je problem v meni...kot da sem antimagnet...pred 2 tednoma se spoznal cudovito punco...inteligentna lepa prijazna in duhovita...sam pa nevem kako naj zacnem...mislim da sem ji zanimiv ampak se bojim da bom zafrknil...prijatelji mi pravijo naj ji povem v obraz da jo ljubim drugi pa da naj pocakam...zelo vesel bi bil nasveta kako osvojiti...se bolj pa postopke...hvala za vsakrsno pomoc
Lp
Miha
Dvoršak

Re: Kako osvojiti srce punce?

ObjavaNapisal Dvoršak » 04 Jun 2018 19:42

Živjo!
Imel sem isto težavo. V sošolko sem bil zaljubljen že od šestega razreda, a tega ji nisem upal povedati, saj sem že po naravi sramežljiv. Zdaj sem v 9. razredu in jutri bova že tri mesece skupaj. Svetujem ti, da z njo preživljaš prosti čas, se pogovarjaš, itd... Pri meni je prišlo tudi do veliko dotikanja, med šolskimi urami mi je "ležala" na rami in podobno, če se to dogaja tudi pri tebi je to dober znak. Mogoče lahko njeno mnenje o tebi izveš preko igre "Resnica ali izziv". Vredno je poskusiti ali pa ji preprosto povej, da ti je všeč, izgubiti nimaš kaj.
Lp, Jan
book lover
Objave: 30
Pridružen: 08 Sep 2017 21:08

Re: Kako osvojiti srce punce?

ObjavaNapisal book lover » 05 Jun 2018 21:23

Pozdravljen,
Kot punca ti pac povem, da vsaj js mam rajs da fant pocaka kak mesec predn mi pove da sm mu vsec pa se to ce se vec casa druzva. Kr pac ce fant kr prvi moment k se niti poznata ne se tok dobr punci pove da mu je vsec je to lohk zlo akward za oba
Lp
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: Kako osvojiti srce punce?

Uredništvo » 11 Jun 2018 12:05

Odgovor svetovalke
__________________

Pozdravljen, Miha!

Na žalost bi ti težko napisala točne napotke, kako bi lahko osvojil dekle, ki ti je všeč. Ampak ti dekle poznaš in tudi veš, kakšen je vajin odnos v tem trenutku. Če že veš kaj ima rada, s čim se rada ukvarja, kaj bi rada doživela, ti lahko te informacije pridejo prav pri naslednjih korakih. Ni ji treba takoj povedati, da ti je všeč. Lahko ji najprej samo pokažeš s svojimi dejanji, da se rad pogovarjaš z njo in da si rad v njeni družbi. Pokaži ji, da se ti zdi zanimiva, inteligentna, lepa, prijazna, duhovita…čudovita. Mogoče bi bil lahko eden izmed naslednjih korakov ta, da jo povabiš nekam na zmenek. To bi bila lepa priložnost, da drug drugega še bolje spoznata in ugotovita, kako se počutita drug ob drugem.

Predvsem pa bodi ob dekletu to, kar si. Naj spozna pravega tebe. Ni lepšega kot, da se dobro počutiš v svoji koži. Vaja dela mojstra in tudi osvajanje deklet ti bo šlo z vsako vajo še boljše od rok. Izkušnje ti bodo prinesle samozavest… tudi tiste, ki se ti na prvi pogled ne zdijo najboljše, samo poglej nanje kot na priložnost, da se iz njih nekaj novega naučiš in v njih najdeš nekaj dobrega zase.

Lepo te pozdravljam,
Anja Kragelj, univ. dipl. pedagoginja in specializantka psihoterapije