Stran 1 od 1

iPhone SE rdeca lucka??

Objavljeno: 04 Mar 2018 23:17
Napisal iPhoneSE
Joooj vem da ta tema ne spada sm ampak ress nevem kam nj se obrnem ... upam da je tuki kdo k se spozna na telefone posebi na Apple ... imam iphone se in ko sm ponoci na telefonu sem ze drugic opazila, da tam kjer je kamera sveti neka rdeca lucka ... ful me je strah d ni kso uheku u moj telefon in me loh zdj snema ... pac a je mozn d mi je kdo uheku u telefon k nalagam muske v aplikaciji Documents na MP3juices in se pol ucasih pojavijo fejk reklame in ene parkat je tut kazal da je mozn d nekdo gleda kaj js delam ... rada bi cimprejsn odgovor in reees upam d je tuki kdo k loh pomagaaaa hvalaaaa

Re: iPhone SE rdeca lucka??

Objavljeno: 05 Mar 2018 11:30
Napisal Uredništvo
Pozdravljena,

vprašanje res ni povezano s tematiko naše spletne svetovalnice.
Morda pa ti bo znal odgovoriti kdo od vrstnikov?

Lep pozdrav iz uredništva.

Re: iPhone SE rdeca lucka??

Objavljeno: 05 Mar 2018 14:00
Napisal Telefonist
Problem je v tem, da telefon zaznava vlago v njem. Najboljši nacin je, da ga daš v ne kuhan riž za nekaj ur, kajti riž izsesava vlago.

Re: iPhone SE rdeca lucka??

Objavljeno: 05 Mar 2018 17:46
Napisal Zalc
Da en uheka v apple telefon je fuuul mn moznosti k za android al pa clo ni mogoce uhekat v apple telefon tko da ja xD #JapkoJeLajf

Res: iPhone SE rdeca lucka??

Objavljeno: 05 Mar 2018 22:01
Napisal KarolLoy
Tudi jaz sem imela ta problem saj so mi vhekali v telefon a sem šla v trgovino kjer kupiš telefon in tam so mi svetovali kako se rešiti hekanja.
Nekaj nasvetov:
-redno zamenjuj geslo na telefonu
-ne nalagaj si čudne aplikacije ali igre
-do konca ugasni telefon in ga ponovno zaženi vsaj enkrat na vsakih 5 dni (verjemi pomaga)
Če te je po vsem tem še vedno strah glede lučke si jo prekrijemo z barvnim lepilnim trakom(ne bodo mogli videti skozi kamero)

Re: iPhone SE rdeca lucka??

Objavljeno: 26 Mar 2020 00:18
Napisal kinder225
se lucka

Re: iPhone SE rdeca lucka??

Objavljeno: 26 Mar 2020 11:06
Napisal nekdo16
Predlagam ti da ne odpiras čudnih reklam...npr:zadeli ste iphone x pa te fore...pa da ne daješ kaki tuji spletni strani podatkov al pa kakšni aplikaciji k zahteva telefonsko pa use...lah pa nardiš tovarniške nastavitve(nvm kk je to na applu)ampk zihr lah nardiš to ... zbriše ti use aplikacije pa use podatke...sam prej si slike shran na kartico kr ti briše use kar maš v polnilniku telefona:)

UPAM D SM KEJ POMAGALA:)