Sola v naravi

Vprašanja na tosemjaz.net.
halonjak

Sola v naravi

ObjavaNapisal halonjak » 03 Feb 2018 10:09

Pozdravljeni!
Marca gremo v švn (solo v naravi) in gremo še z neko drugo šolo. Lani smo sli z isto solo in bil k eproblem da sem se kar osramotila ko sem se jokala ker sva se sprli z prijateljico jaz lahko le upam da so to pozabli ampak ziher niso js nvm ka naj nardimm da se na to ne bodo spovnali in se bom lahko z njimi druzla
Slovenski patriot
Objave: 28
Pridružen: 05 Feb 2018 16:10

Re: Sola v naravi

ObjavaNapisal Slovenski patriot » 12 Feb 2018 11:29

ce te je strah da se ti bodo posmehovali, te žalili ipd.
ti predlagam ds ali gres do starsev in vprasas ce lahko ostanes doma ali da vseeno gres in ce bk kaj narobe poves učiteljici. odločitev je tvoja .
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: Sola v naravi

Uredništvo » 13 Feb 2018 08:49

Odgovor svetovalke
_________________

Pozdravljena!

Vsi imamo svoje dobre dni, pa tudi tiste slabše. Včasih pridejo tudi taki dnevi, ko nam je hudo zaradi spora s prijateljico ali prijateljem in včasih nam je tako zelo hudo zaradi tega, da nam gre kar na jok. V tem ni ničesar, česar bi se bilo treba sramovati. Lepo je, ko nas prijatelji sprejmejo takšne, kakršni smo, četudi smo kdaj slabe volje. Mogoče pa v primeru, da se drugi ne bi želeli družiti s teboj zgolj zato, ker ti je bilo lansko leto hudo zaradi spora s prijateljico, pravzaprav ne bi bili ravno najboljša družba? Kaj meniš?

Težko bi bilo izbrisati nekaj kar se je zgodilo v preteklosti. Vendar pa vedno obstaja možnost za ustvarjanje novih doživetij! Ko boste z drugo šolo ponovno skupaj v šoli v naravi, boste dobili priložnost, da skupaj ustvarjate nove spomine.

Lep pozdrav,

Anja Kragelj, univ. dipl. pedagoginja in specializantka psihoterapije