Penis

Odgovori

Moški
Ženski
Neizbrano

BBKoda is Vklopljeno
[img] je vklopljen
[flash] je izključen
[url] je vklopljen
Smeški so izklopljeni

Pregled teme
   

Razširi pogled Pregled teme: Penis

Re: Penis

Napisal jjjjjjeeeeeeeeeeeee::tsj » 19 Apr 2002 23:33

ja jjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeee

Re: Penis

Napisal odgovor zdravnice::tsj » 15 Apr 2002 13:40

Pozdravljen!
Zanima te, če lahko s posebnimi vajami povečaš velikost penisa, kot si prebral na neki spletni strani. Uradna medicina se s tem, kolikor vem, ne ukvarja, verjamem pa, da bi šlo za velik posel, če bi bilo to res.
Rada bi ti povedala svoje prepričanje, da velikost penisa sploh ni vse, kar vpliva na užitek med spolnim odnosom in na zadovoljenost partnerjev po njem. Sploh pa ni pomembna velikost spolnega uda »v mirovanju«, ampak sposobnost tkiva v njem, da ob vzburjenju nabrekne.
In nenazadnje: za dober spolni odnos je potrebno veliko več, z Ljubeznijo na čelu, sledijo ji zrelost (telesna, duševna, socialna) in še več, kar lahko prebereš v rubrikah o ljubezni in spolnosti.
Zadovoljstvo z lastnim telesom, tudi z velikostjo spolnega uda, je stvar pozitivne samopodobe, samozavesti po domače. O njej se boš lahko več poučil na isti spletni strani čez 10 dni, ko bomo nanjo dodali prav te vsebine.
Če pa ste, dragi Nekdo, starejši, ne več najstniško mladi in imate resne probleme, vas moram usmeriti k osebnemu zdravniku, on pa bo po podrobnem razgovoru in pregledu že vedel, če morda potrebujete pomoč ustreznega specialista.

mag. DAmjana Podkrajšek, dr.med.
specialistka šolske medicine

Penis

Napisal Nekdo::tsj » 11 Apr 2002 16:44

Na interntu sem na eni strani prebral da lahko z posebnimi vajami povečaš velikost penisa za 2-8 cm.Ali je to res možno?Za odgovor se vam že vnaprej zahvaljujem.

Vrh