slab začetek

Odgovori

Moški
Ženski
Neizbrano

BBKoda is Vklopljeno
[img] je vklopljen
[flash] je izključen
[url] je vklopljen
Smeški so izklopljeni

Pregled teme
   

Razširi pogled Pregled teme: slab začetek

Re: slab začetek

Napisal JACKY::tsj » 12 Dec 2001 12:48

NI FAJ ČE IZVE OD DRUGIH. NAJBOLJŠE,DA MU POVEŠ SAMA UPAM DA SEM TI DOBRO SVETOVALA

Re: slab začetek

Napisal odgovor psihologa::tsj » 04 Dec 2001 14:15

Najprej mi je padlo na misel, naj ti priporočam, da ne storiš ničesar. Predpostavljal sem namreč, da si načrtno poslala informacijo do njega. Če se je že tega ustrašil, kaj bi šele bilo, da stopiš do njega in ga začneš tolažiti, da mu ne boš storila nič hudega. Ne vem kako se fant sedaj obnaša. Gotovo bi o njem in o tem kaj bi ga opogumilo izvedela od njegovih prijateljev.
Eden od načinov kako ne prestrašiti fante je ta, da počakaš na njihovo pobudo in se - ne preveč ognjevito - ne preveč hladno odzoveš nanjo. Morda se je zaradi težavnosti naloge osvajanja oblikoval model, da so moški pobudniki , ženske pa dajo zaključno besedo. Vendar je to star model, ki že desetletja ni preveč v modi, ker želimo enakopravnost med spoloma. Ta položaj sedaj terja od obeh spolov, naj obvladajo tako pobude, kakor odzive nanje.
Če želiš biti aktivna v partnerstvu, vztrajaj pri pobudah in jih prilagodi želenemu fantu. Posvetuj se s svojimi prijateljicami, morda še z njegovimi prijatelji, o strategijah osvajanja in o njegovih hobijih in osebnostnih potezah. Na osnovi zbranih podatkov naredi načrt za naslednji korak. Če ti ni pretežko, počakaj, da ga strah mine in se ti počasi približa.

Veliko uspeha in potrpežljivosti ti želim,
Matej Žnuderl univ.dipl.psih.

slab začetek

Napisal Maša::tsj » 01 Dec 2001 15:59

Lep pozdrav!
Zanima me, če fanta prestraši, če od drugih izve, da ti je zelo všeč? Meni se je to zgodilo. Kako rešiti situacijo?
Hvala za odgovor, Maša!

Vrh