spolnost

Odgovori

Moški
Ženski
Neizbrano

BBKoda is Vklopljeno
[img] je vklopljen
[flash] je izključen
[url] je vklopljen
Smeški so izklopljeni

Pregled teme
   

Razširi pogled Pregled teme: spolnost

Re: spolnost

Napisal Me929 » 15 Maj 2020 17:07

Kakšna vprašanja so to? Ženske zanosijo, moški ne. Tako pač je. Moški oplodi žensko, ki zanosi in kasneje (če je vse lepo in prav/če ne splavi) rodi otroka. Kdaj si pripravljen na spolnost je odvisno od posameznika do posameznika. Nekateri sploh dandanes so spolno aktivni že zelo zgodaj. Osebno sem mnenja da bi vsak lahko bil aktiven kadar hoče in ko je pač "ready". Glede na vprašanja sklepam da ste še mladi/mlade. Nekateri mastrubirajo pri 11 letih, nekateri pri 18ih nelateri pač nikoli. Lahko vam zagotovim da to ni nič takega in da ti ne more škodovati. Nekateri ljudje imamo radi ženske, nelateri moške, spet drugi oboje. To je normalno in spejemljivo. Sami boste vedeli kdaj ste pripravljeni na spolnost.
Pa srečno!

Re: spolnost

Napisal 11letnica » 13 Maj 2020 21:09

ali lahko desetletna deklica zanosi?
Ce je spolno aktivna oz posiljena, ima dovolj razvito telo in ima menstruacijo, bi bilo mogoce. Vendar pa je to grozno. Ce se prav spomnim, je najmlajsa deklica na svetu ki je celo rodila bila stara 5 let, neka Liza, Linda?

In zakaj ne zanosijo tudi moski
Tako je pac narava uredila. Bi bilo pa fajn, ce bi drugace, ne? ;)

kako veš da si pripravljen na spolno življenje?
Ce imas dvome, potem vsekakor nisi! Moras biti fizicno, predvsem pa PSIHICNO zrel za spolnost. Z nekom, ki ga ljubis, je varen glede spolno prenosljivih bolezni, z ustrezno zascito ce ne zelis otrok.

To je moje mnenje, lahko da se motim

Re: spolnost

Napisal odgovor ginekologinje::tsj » 31 Maj 2001 15:39

Verjetno ne, ker v tej starosti v našem okolju dekleta še niso hormonsko in spolno zrele. Obstojajo pa seveda tudi deklice te starosti, ki imajo že menstruacijo in so spolno toliko dozorele, da je pri nezavarovanem spolnem odnosu možna zanositev. Hormonsko in spolno zrelost je dobro preveriti pri ginekologu!

Lep pozdrav!
Mag. Dušica Glušič, dr.med.

Re: spolnost

Napisal xxy::tsj » 31 Maj 2001 09:15

kako veš da si pripravljen na spolno življenje?

Re: spolnost

Napisal mudric::tsj » 31 Maj 2001 08:28

In zakaj ne zanosijo tudi moski.

spolnost

Napisal pia::tsj » 30 Maj 2001 18:02

ali lahko desetletna deklica zanosi?

Vrh