Kako najti druge geje?

Odgovori

Moški
Ženski
Neizbrano

BBKoda is Vklopljeno
[img] je vklopljen
[flash] je izključen
[url] je vklopljen
Smeški so izklopljeni

Pregled teme
   

Razširi pogled Pregled teme: Kako najti druge geje?

Re: Kako najti druge geje?

Napisal Blažka Eva » 19 Okt 2021 09:15

Odgovor svetovalke
________________

Pozdravljen,

mislim, da je priložnosti za spoznavanje gejev tvoje starosti veliko :). Poleg tega, da jih boš (če jih še nisi) verjetno veliko spoznal v vsakdanjih situacijah (na primer v šoli in podobno), se lahko udeležiš kakšnega izmed dogodkov, ki jih organizirajo LGBT organizacije.

V Ljubljani tako lahko prideš na dogodke v Mladinskem centru Legebitra (https://www.facebook.com/Legebitra), društva DIH (https://www.facebook.com/drustvodih/), društva Parada ponosa (https://www.facebook.com/LjubljanaPride/) ali pa greš na kakšen dogodka Kluba Tiffany (https://www.facebook.com/klubtiffany).

Če si iz Štarjerske lahko pogledaš dogodke, ki jih v Mariboru organizira MKC Maribor v okviru programa Maribor skozi rožnata očala (https://www.facebook.com/mariborskoziroznataocala). Na Koroškem pa deluje društvo Koroška pride (https://www.facebook.com/koroskapride).

V Kopru in Jesenicah na dva tedna potekalo LGBT+ podporna srečanja v organizacije Legebitre, kjer je prav tako možnost, da spoznaš druge LGBT+ osebe. Te dogodke najdeš med dogodki na povezavi Legebitre.

Eva Margon, uni. dipl. socialna pedagoginja
Društvo informacijski center Legebitra

Kako najti druge geje?

Napisal lonleyGay » 15 Okt 2021 21:28

Pozdravljeni,
star sem 16 let in me zanima, kje bi lahko nasel druge geje, ki so podobne statosti kot jaz.
Hvala za odgovor

Vrh