Piskanje v ušesu

Odgovori

Moški
Ženski
Neizbrano

BBKoda is Vklopljeno
[img] je vklopljen
[flash] je izključen
[url] je vklopljen
Smeški so izklopljeni

Pregled teme
   

Razširi pogled Pregled teme: Piskanje v ušesu

Re: Piskanje v ušesu

Napisal okto29ber » 29 Okt 2021 23:24

Pozdrav,
jaz se spomnim, da je meni isto piskalo v ušesu in to je bilo najverjetneje od stresa, premalo spanja in preveč kofeinskih napitkov (energijski in kava), da sem se lahko učil pred izpitnim obdobjem. Minilo je samo od sebe, le dva dni sem se moral dobro naspati. Bilo pa je zelo moteče, saj ti izbija koncentracijo. Upam, da je bilo kaj v pomoč.
Lp

Re: Piskanje v ušesu

Napisal Anita Friškovec » 13 Okt 2021 12:54

Odgovor svetovalke
_________________

Piskanje v ušesih (tinitus) ima zelo veliko vzrokov, največkrat pa sploh ne najdemo razloga. V mladih letih je najpogosteje vnetje ali pa akustična travma (posledica poslušanja glasne glasbe). Lahko je tudi, ko se ti začne vrteti in ti pade pritisk. Večinoma je vse skupaj prehodno; morda še nekaj dni počakaš in če ne bo bolje greš potem k osebnemu zdravniku.

Lep pozdrav,

Piskanje v ušesu

Napisal Kina » 13 Okt 2021 12:01

Pozdravljeni,
Zadne dni me tko kar iz nenada kdaj začne kljuvati oz boleti uho. Al pa ko se hitreje premikam grem gor po stopnicah vglavnem se premikam dobim tko čuden občutek in piskanje v ušesih? Potem ko se enkrat usedem čez nekaj časa mine. Zakaj je to? Ali je mogoče ker preveč poslušam glasbo na slusalkah kdaj? Al pa kej druzga?
Hvala za vas odgovor

Vrh