Hodiva ali ne

Odgovori

Moški
Ženski
Neizbrano

BBKoda is Vklopljeno
[img] je vklopljen
[flash] je izključen
[url] je vklopljen
Smeški so izklopljeni

Pregled teme
   

Razširi pogled Pregled teme: Hodiva ali ne

Re: Hodiva ali ne

Napisal Ana Lampret » 22 Jul 2021 15:22

Odgovor svetovalke
________________

Pozdravljena,

Če sem te prav razumela sta se s fantom, ki ti je všeč, v zadnjem času precej zbližala. Veliko se družita, spoznala si njegovo družino, praviš tudi, da sta se poljubljala. Kljub vsemu, pa se še zmeraj nista pogovorila o tem, ali sta uradno par ali ne, kar te spravlja v negotovost. Sedaj ne veš, kako bi načela to tematiko in sprašuješ po idejah.

Sodeč po tem kar si povedala, sta na zelo dobri poti, da postaneta tudi uradno par. Nekaterim se zdi samoumevno, da določena dejanja pomenijo, da sta osebi uradno skupaj in nimajo potrebe pogovoriti se o tem. Morda se njemu zdi, da te je s tem, ko te je predstavil svojim staršem že izrazil namen, da s tabo misli resno.

Težko je predvidevati, ali tudi sam meni da sta v resnici par, saj si vsak posameznik zvezo predstavlja drugače. Zato bi bilo najbolje, da fanta sama vprašaš in ugotoviš pri čem sta, tako kot si to že omenila sama. Kako to narediti ? Načinov je toliko kot ljudi na svetu, vsak ima svojega. Najbolj pomembno je, da ostaneš zvesta sama sebi, da ga vprašaš tako kot se tebi zdi najbolj primerno. Tako kot si sama omenila, je to lahko romantična gesta, šaljivo vprašanje itd. Če je, kot si rekla, bolj romantične sorte, potem mu morda lahko napišeš ljubezensko pismo, kjer mu poveš, koliko ti pomeni in ga vprašaš, če bi bil tvoj fant.

Upam, da ti moj odgovor kaj pomaga. Veliko sreče s tvojo simpatijo ti želim.

Lepo bodi,

Hodiva ali ne

Napisal Zmedenares » 21 Jul 2021 05:35

Hejla, rahlo sem zatrapana v nekega fanta s katerim se dobro razumeva, si dopisujeva in veliko druživa. Bila sem tudi pri njemu doma na kosilu in se igrala z njegovimi mlajšimi sestricami, pogovarjala s staršema ... so super prijazna in ljubeča družina v primerjavi z mojo ...
na sprehodu okoli jezera sva se tudi poljubila. Ni me uradno vprašal, če bi bila njegova punca, tudi če, bi bil moj prvi fant, zato nimam pojma kako to sploh gre. Hodiva ali ne?
(Ja, malo čudno)
Sploh pa ne vem kako naj ga vprašam kaj midva sploh sva in kje, kako naj ga vprašam. Ga boksnem v ramo, ej a midva sva zdaj par ali kaj, samo ni kaj romantično. Nimam pojma res. On je tisti, ki rad gleda Beležnico in Titanik, jaz imam raje znanstveno fantistiko. Oh. Kako nerodno, sploh ne vem kaj naj.
Kakšne ideje?

Vrh