Plesne vaje

Odgovori

Moški
Ženski
Neizbrano

BBKoda is Vklopljeno
[img] je vklopljen
[flash] je izključen
[url] je vklopljen
Smeški so izklopljeni

Pregled teme
   

Razširi pogled Pregled teme: Plesne vaje

Re: Plesne vaje

Napisal Tina Uršič » 20 Avg 2019 07:29

Odgovor svetovalke
__________________

Pozdravljena!

Definitivno nisi zguba, če si zamudila plesne vaje. Takšnih priložnosti v življenju bo še ogromno. Zagotovo to niso bile zadnje plesne vaje. Mogoče pa se opogumiš naslednje leto?

Vem, da ti moj nadaljnji odgovor ne bo v veliko uteho, a vendar ga moram zapisati. Trenutno se poskusi čim bolj osredotočiti na učenje za maturo, da boš le-to dobro opravila. Vsekakor pa je med učenjem dobro, da si vzameš pavze in počneš stvari, ki te veselijo. Imaš kakšne hobije? Greš kaj ven s prijatelji?

Kar navajaš - depresivnost in anksioznost, so občutja, ki bi bilo dobro, da jih deliš s kakšnih strokovnjakom v živo (psiholog, klinični psiholog), saj ti bo to zagotovo v veliko pomoč in razbremenitev. Bi bila pripravljena na tak razgovor? Če boš odgovorila na ta vprašanja bom zelo vesela, če pa boš imela še kakšno vprašanje/dvom/mnenje pa kar pogumno napiši.

Lep pozdrav,

Plesne vaje

Napisal Dancerr » 14 Avg 2019 08:45

Med pocitnicami so bile zastonj plesne vaje v mladinskih centrih ampak si nisem upala iti. Sem sramežljiva depresivna in aneksiozna. Bilo me je prevec strah da bi poskusila. Menim pa tudi da grozno plesem. Zdaj pa sem vse zamudila. Do konca avgusta so, jaz pa imam kmalu maturo in to popravljanje. I hate myself. Kaksna zguba sem.

Vrh