Ljubezen Po Domače in Sanjski Moški

Odgovori

Moški
Ženski
Neizbrano

BBKoda is Vklopljeno
[img] je vklopljen
[flash] je izključen
[url] je vklopljen
Smeški so izklopljeni

Pregled teme
   

Razširi pogled Pregled teme: Ljubezen Po Domače in Sanjski Moški

Re: Ljubezen Po Domače in Sanjski Moški

Napisal Marjetka Gojkosek » 09 Avg 2019 11:50

Odgovor svetovalke
_________________

Simon, najlepša hvala, da si nam sporočil, kako si se odločil. Mislim, da si naredil še kako prav, da se nisi in se ne boš prijavil, saj bi se morda kdo norčeval (zaradi zatikanja), to pa bi te prav gotovo zelo prizadelo. Tega ti ni treba in sem res vesela, da sta skupaj z mamico presodila, da to ni zate. Veliko sreče še naprej.

Lep pozdrav,

Re: Ljubezen Po Domače in Sanjski Moški

Napisal Simon Štiblar » 09 Avg 2019 10:36

Hvala lepa da ste me tako lepo vse razložili mamica tudi pravi da to ni zameno ker se mi zelo zatika težko govorim najlepša hvala za odgovor Lp Simon

Re: Ljubezen Po Domače in Sanjski Moški

Napisal Marjetka Gojkosek » 08 Avg 2019 13:54

Odgovor svetovalke
_________________

Pozdravljen, Simon.

Če si tega želiš, se seveda prijavi. Ti pa svetujem, da morda prej premisliš in se pogovoriš s starši, saj so to zelo znani resničnostni showi, ki poleg javnega razpravljanja o tvojih najbolj osebnih stvareh lahko prinesejo tudi precej stresa in tesnobe. Posameznik se namreč lahko počuti izredno pod pritiskom, sploh ker mora izpolnjevati določene pogoje in se vesti na določen način.

Morda se sliši zelo kul, ker bi te na ta način spoznala cela Slovenija in si morda misliš, da bi bil slaven in našel ljubezen, a za tem je velikokrat veliko spletk, izpostavljenosti kameram, izpostavljanja tvojih privatnih zadev, kar bi ti prav gotovo odsvetovala. A kot že rečeno, če si to želiš, dobro premisli, kaj to pomeni zate in tudi za tvojo družino, ki bo prav tako izpostavljena javnosti.

Pa srečno!

Ljubezen Po Domače in Sanjski Moški

Napisal Simon Štiblar » 08 Avg 2019 09:14

Pozdravljeni naj se prijavim v šov Ljubezen Po Domače in Sanjski Moški?
lepo prosim za odgovor Lp Simon

Vrh