Rada ga imam

Odgovori

Moški
Ženski
Neizbrano

BBKoda is Vklopljeno
[img] je vklopljen
[flash] je izključen
[url] je vklopljen
Smeški so izklopljeni

Pregled teme
   

Razširi pogled Pregled teme: Rada ga imam

Re: Rada ga imam

Napisal Živa Goter » 11 Jun 2019 09:16

Odgovor svetovalke
_________________

Pozdravljena Anahihohij!

V začetni fazi zaljubljenosti in zveze si s partnerjem želimo preživeti vsako minuto. Ves čas ga imamo v mislih in razmišljamo o tem kdaj se spet srečamo. To je popolnoma normalno, sploh v najstniških letih.

Iz opisa sem dobila občutek, da je fant trenutno bolj zaposlen kot ti, saj poleg šole hodi tudi na prakso. Tako imaš ti več prostega časa in, kot si napisala se ne znaš zamotiti. Zaradi preobilice prostega časa razmišljaš o tem kako ga pogrešaš.
Ko vstopimo v zvezo je pomembno, da pri tem ne izgubimo samega sebe, da ne prenehamo delati stvari, ki nas veselijo in, da ne pozabimo na prijatelje. Seveda veliko časa namenimo za druženje s partnerjem, vendar je pomembno, da ni to edina stvar, ki jo vidimo. Zato razmisli o možnostih, s katerimi bi si lahko zapolnila prosti čas in ne boš ves čas mislila nanj. Kako si ta čas preživljala prej, ko še nisi bila v zvezi? Morda pokličeš kakšno prijateljico, tako ti bo čas zagotovo hitreje minil.

Zveze temeljijo na medsebojnem zaupanju, ljubezni, dobrem odnosu, komunikaciji, privlačnosti in še bi lahko naštevala. Zato je pomembno, da se v trenutku, ko nisi s fantom, ne obremenjuješ s tem, kaj počne, s kom je in kdaj se zopet vidita. Včasih se zgodi, da se zaradi prezaposlenosti s partnerjem težko uskladimo in se vidimo bolj po redko. Vendar so snidenja potem še toliko lepša! :)

Želim ti, da v zvezi uživaš, ob tem pa ti želim veliko uspeha in zabave še na ostalih področjih!

Rada ga imam

Napisal Anahihohij » 06 Jun 2019 14:24

Moj fant vstaja okoli 4 zjutraj zarad praksa nato pride domov in gre delat k botru. Tako da ima zelo malo casa zame saj je po tem zelo utrujen in ti sem mu povedala in se mi je opravicil in rekel da me ima rad. Point je da vem da nima casa saj dela ampak jaz ga zelo pogresam in se ne morem zamotiti kerhocem biti ob njemu

Vrh