Kdo mi je všeč!!!!!

Odgovori

Moški
Ženski
Neizbrano

BBKoda is Vklopljeno
[img] je vklopljen
[flash] je izključen
[url] je vklopljen
Smeški so izklopljeni

Pregled teme
   

Razširi pogled Pregled teme: Kdo mi je všeč!!!!!

Re: Kdo mi je všeč!!!!!

Napisal odgovor psihologa::tsj » 19 Dec 2001 10:48

Pozdravljen!

Za nas je težavno tudi takrat, ko izbiramo med dvema prijetnima stvarema. Mislim, da se lahko odločiš za eno ali za drugo, za obe hkrati ali pa za nobeno od njiju. Morda obstaja še kaka možnost, pa mi ne pride na misel.

Morda ti bo v uteho, če ti zaupam, da se podobne dileme pojavljajo tudi po tem, ko ljubljeno osebo že izberemo. Ves čas namreč srečujemo zelo simpatične in privlačne ženske oziroma dekleta. Po vrhu vsega smo kateri od njih simpatični tudi mi. V teh okoliščinah se moramo nasloniti na svoj značaj - ta nam pove, katera dejanja so dobra oziroma slaba. Zavisi torej od našega vrednostnega sistema. Kako se v življenju odločamo. Če bi izhajali samo iz naših želja, potem bi v tvojem primeru gotovo izbral možnost »obe dekleti«; a ker bi brez njunega soglasja utegnile nastati težave, je morda res bolje prej preudariti, kaj bo storila ena ali druga in tehtati, kaj lahko dobiš ali izgubiš.

Srečno novo leto ti želim!
Matej Žnuderl, univ.dipl.psih.

Kdo mi je všeč!!!!!

Napisal Nekdo...::tsj » 15 Dec 2001 20:02

Imam sosedo, ki mi je blazno všeč, ampak imam pa tudi težavo. Spoznal sem jo pred dvema letoma in sprva je bila rada z mano, ampak tega ni več. Hotel sem ji povedati, da mi je zelo všeč...in sem. Na to se je odzvala kar dobro....! Pojavila se je velika težava, že cel teden pa mislim na drugo osebo. Ampak nočem misliti na njo, ne vem kako se je naj znebim iz misli...ampak mogoče mi je to vseeno všeč.
Sedaj sploh ne vem več katera mi je všeč............................!!!!!!!!!!!!!!
HELP!

Vrh