Rabim obrvi takojjjjjj

Odgovori

Moški
Ženski
Neizbrano

BBKoda is Vklopljeno
[img] je vklopljen
[flash] je izključen
[url] je vklopljen
Smeški so izklopljeni

Pregled teme
   

Razširi pogled Pregled teme: Rabim obrvi takojjjjjj

Re: Rabim obrvi takojjjjjj

Napisal Živa Krivec » 29 Mar 2020 19:58

Odgovor svetovalke
_________________

Pozdravljena.

Zanima te, kako bi mami na primeren način razložila, da si želiš obiskati kozmetičarko z namenom oblikovanja obrvi. Poskusi ji na lep način povedati, da je videz obrvi zate pomemben. Skušaj ji še razložiti, da si si že poskušala obrvi oblikovati sama, vendar neuspešno. Tako bo vedela, da to že tako počneš in bi morda bilo bolje, da ti pri tem pomaga nekdo, ki se s tem profesionalno ukvarja. Lahko ji tudi predlagaš, da gre s tabo, morda bo tako bolj pomirjena.

Pred tabo je vsaj še en teden šolanja od doma. Tako, da brez skrbi. Prepričana sem, da bodo do začetka pouka obrvi lepše oblike. Do takrat pa ti želim uspešno učenje od doma!

Vse dobro,

Re: Rabim obrvi takojjjjjj

Napisal Covid19coronatime » 25 Mar 2020 19:59

Ne skrbi kr itak ne gremo še kmalu v šolo zarad korona pa to. Lahko da bomo doma še 2 tedna

Re: Rabim obrvi takojjjjjj

Napisal Majika 123 » 25 Mar 2020 15:36

Nebi bilo čudno če bisi šla že pri 13 v kozmeticni salon uredit obrvi.? In kako prepricati mami?kako naj ji to sploh predlagam ps.je zelooo stroga in tega da bi sla sigurno nebo pustila rekla bo do sem se premlada

Re: Rabim obrvi takojjjjjj

Napisal Majika123 » 24 Mar 2020 17:48

Najlepše hvala ko se razmere z covid19 umirijo bi odšla h kozmetičarki vendar mi mami tega nebi pustila imate kakšen predlog kako jo prepričati.in kako ji to sploh predlagati?pa se sedaj je že 24.marec in so mi obrvi nekje ena do dve dlačici zrastli strah me je da rastejo prepočasi in da mi do šole nebodo zrasle.

Re: Rabim obrvi takojjjjjj

Napisal Živa Krivec » 23 Mar 2020 19:12

Odgovor svetovalke
_______________________

Pozdravljena Majika 123,

hvala, ker si se s svojim problemom obrnila na nas. Zapisala si, da si si pri urejanju obrvi naredila manjšo napako. Ljudje smo ob naših napakah pogosto nestrpni in pogosto nepremišljeno ter impulzivno reagiramo. Zato ti svetujem, da obrvi za kakšen teden pustiš čisto pri miru. Verjamem, da se bo med tem časom že poznala razlika. Ta teden ste še doma, zato je tvoja skrb odveč. Ker si ta teden še doma, poskusi to manjšo težavo odmisliti in preusmeri misli drugam. Zamoti se s stvarmi, ki jih rada počneš!

Za nadaljnjo oblikovanje ti priporočam enako, kot ti je svetovala že Eye-contact. Ko se stanje z virusom umiri, lahko obiščeš kozmetični salon. Tam ti bodo najbolje svetovali in profesionalno oblikovali obrvi. Ko boš enkrat imela obliko obrvi, jih boš vnaprej lažje sama oblikovala. Lahko pa tudi pobrskaš po spletu, saj gotovo obstaja ogromno pripomočkov za oblikovanje. Vsekakor pa ti odsvetujem, da obrvi oblikuješ z rezanjem oziroma britvicami. Pri tem se lahko namreč hitro urežeš, prav tako pa si lahko velik del obrvi hitro obriješ.

Prepričana sem, da bodo obrvi do povratka v šolo že zrasle nazaj. Do takrat pa ti želim, da ostaneš doma in zdrava!

Re: Rabim obrvi takojjjjjj

Napisal Majika123 » 23 Mar 2020 16:58

Hvala

Re: Rabim obrvi takojjjjjj

Napisal Uredništvo » 23 Mar 2020 09:04

Pozdravljena Majika123,

tvoj odgovor smo poslali svetovalki, ki ti bo v kratkem tudi odgovorila.

Lepo te pozdravljamo iz uredništva.

Re: Rabim obrvi takojjjjjj

Napisal H2O je voda » 22 Mar 2020 23:03

Nimam nevem kaj izkusenj z obrvmi, ampak morale bi ti zrasti nazaj v roku 10 dneh. Brat moje sosolca je mojemu sosolcu obril obrvi, in tip pride brez obrvi v solo, pa so mu v 10 dneh nazaj zratle

Re: Rabim obrvi takojjjjjj

Napisal MAJIKA123 » 22 Mar 2020 11:19

lahko odgovor od svetovalca lepo prosim nujno jeeeeeee

Re: Rabim obrvi takojjjjjj

Napisal Majika 123 » 21 Mar 2020 15:07

Se upravicujem ker sem tecna ampak rabim odgovor takojjjjjjjj prosim aja pa se danes 21.3.sem si obrvi nehala mazat bojo ce si jih ne mazem kai hitreje rastle

Vrh