Težave na treningu

Odgovori

Moški
Ženski
Neizbrano

BBKoda is Vklopljeno
[img] je vklopljen
[flash] je izključen
[url] je vklopljen
Smeški so izklopljeni

Pregled teme
   

Razširi pogled Pregled teme: Težave na treningu

Re: Težave na treningu

Napisal Živa Krivec » 18 Feb 2020 08:10

Odgovor svetovalke
___________________

Pozdravljena Hoj,

hvala, ker si se s svojim vprašanjem obrnila na nas. Iz opisanega vidim, da ti ni lahko. Na treningih s prijatelji preživite ogromno časa in zelo je pomembno, da se tam dobro počutite. Zagotovo ni rešitev, da s športom prenehaš. Ko nas nekaj veseli in smo v tem dobri je s tem vredno nadaljevati.

Mnenja sem, da takšno vedenje s strani trenerja ni sprejemljivo. Sploh, če se to vleče že dlje časa. Svetujem vam, da se o tem pogovorite s svojimi starši. Na prvem mestu bi bilo potrebno opozoriti njegovega nadrejenega (če ga ima). Naj se starši pogovorijo z njim in kar je najpomembneje - s trenerjem. Če bo stanje še vedno nevzdržno ti predlagam, da prebrskaš ali obstaja kakšen drugi klub. Če te šport, s katerim se ukvarjaš veseli, pri tem vztrajaj. Lahko si kakšen dan ogledaš njihov trening in se po treningu z ekipo pogovoriš, kako so zadovoljni s treningi in trenerjem pri njihovem klubu.

Želim ti, da zadevo čim prej rešite, se imate med seboj lepo in v športu uživate.

Re: Težave na treningu

Napisal Uredništvo » 17 Feb 2020 10:35

Pozdravljena Hoj,

tvoje vprašanje smo poslali naši svetovalki. Odgovor lahko pričakuješ v kratkem.

Lepo te pozdravljamo iz uredništva.

Re: Težave na treningu

Napisal Hoj » 16 Feb 2020 16:48

Prosila bi za predlog strokovnjaka

Težave na treningu

Napisal Hoj » 13 Feb 2020 17:09

Imam težave na treningu, te niso prijetne saj je v klubu nekaj punc in nekaj fantov. Naš trener se iz nas zafrkava in govori da bi morali biti skupaj nekateri. To grozno, nekateri fantje so tudi resnično zaljubljeni v nekatere punce(tudi vame) sovražim vsakič ko mi težijo, vsakič ko me želi objeti, v glavnem se počutim slabo in včasih imam pomisleke da bi šla v drug šport, pa ravno ko bi lahko bila dobra. Tega za enkrat še ne bom naredila, če pa bodo prišli do te skrajnosti bom skoraj morala. Upam, da ima kdo dober nasvet ali odgovor!!! PROSIM😥😥😥

Vrh