Ples

Odgovori

Moški
Ženski
Neizbrano

BBKoda is Vklopljeno
[img] je vklopljen
[flash] je izključen
[url] je vklopljen
Smeški so izklopljeni

Pregled teme
   

Razširi pogled Pregled teme: Ples

Re: Ples

Napisal Anja Knez » 13 Feb 2020 12:41

Odgovor svetovalke
__________________

Pozdravljena, »Aptel«,

vesela sem, da si se s svojim zapisom obrnila name in mi zaupala svojo zgodbo. Če te prav razumem, si več let želela plesati in si to svojo žejo nekako tudi uresničila, saj si se preizkusila v različnih zvrsteh plesa. Vendar si nato s plesom zaključila, saj se ti je zdelo, da v tem ne uživaš in da nisi uspešna, kar čutiš še danes. Navedla pa si tudi nekaj stvari, ki jih rada počneš.

Vsak človek je edinstven in nihče od nas ne blesti na vseh področjih življenja. Marsikdo od nas je kakšno aktivnost preizkusil, nato ugotovil, da v njej ne uživa oziroma ni uspešen in da si tega več ne želi početi. S tem ni nič narobe, saj se vse življenje spoznavamo, učimo in ugotavljamo, kaj je tisto, kar nas osrečuje. To je lahko vezano tudi na določena obdobja našega življenja. Mogoče nas v nekem obdobju veseli ples, nato interes na tem področju upade in se preizkusimo v kakšni drugi sposobnosti.

Sama si spoznala, da te je ples en čas veselil, sedaj pa te ne več in raje svoj prosti čas preživljaš zunaj, na sprehodih, izvajaš jogo ali pogledaš kakšen plesni video. Nihče te ne sili v ples in prav je, da počneš tisto, kar te veseli. Mlada si in lahko bi rekli, da se šele spoznavaš in ugotavljaš, kaj je tisto, v čemer uživaš. Verjetno boš v svojem življenju preizkusila še kar nekaj raznolikih aktivnosti in spoznala, da so ti nekatere bližje kot druge. Odloči se za tiste, v katerih se ti dobro počutiš, saj te le to izpopolnjuje.

Iz tvojega zapisa žal ne gre razbrati, kaj si pravzaprav želela vprašati. A vseeno upam, da ti bo moj zapis lahko v pomoč.

Lepo te pozdravljam in ti želim vse dobro,

Ples

Napisal Aptel » 06 Feb 2020 18:05

Več let sem hotela plesati. Najprej sem hip hop in jazz balet, potem sm nehala in hodla v fitnes. Potem se mi je zahotelo plesa in sem spet zacela z zumbo potem k pop ampak sem ugotovila da v plesu sploh ne uzivam, nisem elegantna, dobra in se mi je zdelo zapravljanje denarja. Vcasih se pocutim kot drevo. Stojim in sem stabilna, raje hodim in se sprehajam ali raztegujem kot jogo. Rada gledam kaksne yt plesne videje ampak plesati me ne zamika. Bila sem na valeti ampak nisem uzivala ceprav je moj soplesalec bil super. Na maturanca nisem sla in tudi ne mika me da bi sla plesat v klub ali pa kam. Raje sem doma in berem. Vcasih se pocutim da sem cudna ker ne maram plesat. Na kaksnih druzinskih vecerjah tudi ne grem plesat in se mi zdi da kdaj izpadem hladno ampak me je groza plesa v paru ali karkoli.

Vrh