Šolska torba za 8.klas

Odgovori

Moški
Ženski
Neizbrano

BBKoda is Vklopljeno
[img] je vklopljen
[flash] je izključen
[url] je vklopljen
Smeški so izklopljeni

Pregled teme
   

Razširi pogled Pregled teme: Šolska torba za 8.klas

Re: Šolska torba za 8.klas

Napisal Lukas » 27 Jan 2020 20:56

Pozdrav!

Kar se mene tiče so šolske torbe Dakine res zelo dobre. So tudi meni dobro služile v šoli. Zadnjih nekaj let pa uporabljam šolsko torbo Nitro, s katero sem tudi zelo zadovoljen, razpadla pa še tudi ni. :)

Želim ti lepo izbiro!

Lep pozdrav

Re: Šolska torba za 8.klas

Napisal Hej » 26 Jan 2020 10:10

Sem imela torbo adidas in sosolka ima kanken. No jaz ti priporocam solsko torbo znamke dakine ker sem imela adidas in je moja hrbtenica zeloctrpela, prav tako ramena. Ker adisasove niso podlozene sploh. Te torbe varijanra kanken, adidas, nike, puma,... So bolj primerne za pohode, ekskurzije kot za solo. Res ti priporicam da ne gledas na to kako je nekaj priljubljeno ampak raje glej na kvaliteto, kaj je najboljse za tebe in tvoje zdravje
Lp

Re: Šolska torba za 8.klas

Napisal Zivijo » 26 Jan 2020 10:08

Kanken ti res ne priporočam ker nima nic podlozenega odzadej. Pripirocam ti torbe dakine res da niso stil adidas, nike ampak sem imela adidas in se mi je naramnica stalbi trgala ker je bila torba pretezka, hrbtenica me je bolrla ker ni bilo podlozeno sploh naramnice so bile zanic. Te zorbe varijanta adidas, nike, puma, kanken so bol tipi za izlete, ekskurzije in ti res priporocam da kupis ŠOLSKO torbo ki je kvalitetna in dobro podlozena da nebos imela tezav z hrbtenico

Re: Šolska torba za 8.klas

Napisal Uredništvo » 22 Jan 2020 09:52

Pozdravljena, Lana,

tvoje vprašanje je namenjeno vrstnikom v spletni svetovalnici, ki ti bodo verjetno kmalu pomagali s kakšno svojo izkušnjo.

Lep pozdrav iz uredništva.

Šolska torba za 8.klas

Napisal najstnicaLana » 21 Jan 2020 15:47

Ve kdo kaksne solske torbe so najboljse (za 8.razred) in so bolj popularne. Za kanken sem ze gledla pa mi je malce predraga. Zelim pa si tudi da bi jo lahko imela se za drugo leto.

Vrh