Sistematski pregled

Odgovori

Moški
Ženski
Neizbrano

BBKoda is Vklopljeno
[img] je vklopljen
[flash] je izključen
[url] je vklopljen
Smeški so izklopljeni

Pregled teme
   

Razširi pogled Pregled teme: Sistematski pregled

Re: Sistematski pregled

Napisal Sara Seršen » 28 Jul 2020 13:26

Odgovor svetovalke
__________________

Pozdravljen/a Mayj!

Glede na tvoja vprašanja opažam, da imaš neko skrb, zaradi katere si v stiski in bi se o njej rad/a pogovoril/a z zdravnico. Če prav razumem, si enkrat že povprašal/a, kaj te skrbi oz. zanima, ampak nisi dobil/a odgovora in si tako še vedno v skrbeh. Ne glede na to za kakšno skrb gre, v smislu, ali gre za skrb glede intimnosti ali imaš skrbi npr. glede tvoje kože, je pomembno, da se o tem pogovoriš z zdravnico, saj ti najbolje poznaš svoje telo in tako tudi najhitreje prepoznaš kakršnekoli spremembe. Verjamem, da ti je lahko nekoliko težje govoriti o določenih temah oz. težavah, ampak vedi, da nisi edini/a, ki mu ni najbolj prijetno govoriti o določenih težavah. Hkrati pa vedi, da so zdravniki usposobljeni strokovnjaki, ki jim lahko zaupaš in so se pripravljeni s tabo pogovoriti o vsem, tako kot ti je že odgovorila zdravnica iz naše svetovalnice. Žal mi je, da nisi dobil/a želenega odgovora oz. informacij, ko si vprašal/a prvič. Če se je to zgodilo na sistematskem pregledu, vprašaj svojo osebno zdravnico ali zdravnika. Kot pa so ti napisali že iz uredništva, pa lahko vedno vprašanje napišeš tudi v našo svetovalnico, kjer ti bo odgovoril ustrezni strokovnjak. Če ne želiš, da bi tvoje vprašanje bilo javno, lahko na začetku ali na koncu sporočila napišeš, da ne želiš, da se objavi in tako vprašanje ne bo objavljeno javno, ampak ga bo dobil samo ustrezni strokovnjak.

Kar pogumno! Tako strokovnjaki iz naše svetovalnici kot tudi drugi zdravniki ti bodo z veseljem pomagali po svojih najboljših močeh. Pomembno je, da se pogovoriš o svojih skrbeh in tako poskrbiš tudi za svoje zdravje. Držim pesti, da boš čimprej dobil/a odgovor oz. informacije, ki jih potrebuješ in se rešil/a svojih skrbi.

Lepe poletne dni,

Re: Sistematski pregled

Napisal Mayj » 24 Jul 2020 17:56

Bojim se da bo pri zdravnici isto da bo rekla da ni nič. Kako naj jo vprašam da bo resno vzela?

Re: Sistematski pregled

Napisal Uredništvo » 24 Jul 2020 08:07

Pozdravljena,

seveda lahko svoja vprašanja zastaviš osebni zdravnici, če želiš pa jih lahko napišeš tudi v naši spletni svetovalnici. Kar pogumno!

Lepo te pozdravljamo iz uredništva.

Re: Sistematski pregled

Napisal Mayj » 23 Jul 2020 22:13

Pri osebni zdravnici bo boljše če poskusim?

Re: Sistematski pregled

Napisal Uredništvo » 14 Jul 2020 08:50

Pozdravljena,

odvisno od tvojega vprašanja - če gre za vprašanje v povezavi s telesnim zdravjem, ti bo odgovorila zdravnica oz. zdravnik, če imaš pa kakšna druga vprašanja, pa kateri drugi strokovnjak. Naj te ne skrbi, le vprašaj, kaj te zanima.

Lepo te pozdravljamo iz uredništva.

Re: Sistematski pregled

Napisal Mayj » 13 Jul 2020 16:12

Zdravnica kot je rekla ali kdo drug?

Re: Sistematski pregled

Napisal Uredništvo » 13 Jul 2020 08:52

Pozdravljena Mayj,

žal nam je, da od zdravnice nisi prejela odgovorov na svoja vprašanja. Če želiš, lahko svoja vprašanja napišeš tukaj in ti bodo odgovorili naši strokovnjaki.

Lepo te pozdravljamo iz uredništva.

Re: Sistematski pregled

Napisal Mayj » 12 Jul 2020 15:08

Šolska zdravnica mi takrat ni znala odgovoriti, rekla je da to ni nič, vprašanja pa še vedno imam.?

Re: Sistematski pregled

Napisal Anita Friškovec » 03 Dec 2019 15:20

Odgovo svetovalke
________________

Še enkrat - vse lahko vprašaš in če si nad 15 lahko izrecno prepoveš dajanje kakršnihkoli informacij o tebi.

Lep pozdrav,

Re: Sistematski pregled

Napisal Mayj » 03 Dec 2019 09:21

Za navadne stvari, ne hude, za starost med 15 in 18, če pove staršem če vprašajo? Če vprašaš, bi si zdravnica lahko kaj čudnega o tebi mislila? Plan je bil vprašati zdravnico, am ne tukaj?

Vrh