Prijatelj

Odgovori

Moški
Ženski
Neizbrano

BBKoda is Vklopljeno
[img] je vklopljen
[flash] je izključen
[url] je vklopljen
Smeški so izklopljeni

Pregled teme
   

Razširi pogled Pregled teme: Prijatelj

Re: Prijatelj

Napisal Jagodkag » 21 Okt 2019 14:45

Hej!
Jst pa nimam snepchata lahko si ga pa ustvarim za neki časa ker drugač so mi ta družabna omrežja brezvezna instagram pa snepchat pa twiter nevem takšna sem meni je brezveze se ukvarjati s tem si ga bom probala ustvart lahko pa rajš gmail ena od vas napiše pa se javimo tam

Re: Prijatelj

Napisal 5nika » 20 Okt 2019 21:56

Živjo!
Tudi jaz se počutim osamljeno nimam veliko prijateljev, ker veliko govorim in imam veliko idej zato me ne marajo in mi pravijo, da sem nadležna.

Re: Prijatelj

Napisal Sc julijastrop » 18 Okt 2019 16:09

Ejj ka lahko Jagodka pa ela posveta če sta me na snepchet dodala kera od vaju da vem ali naj vaju sprejmem.

Re: Prijatelj

Napisal Uredništvo » 18 Okt 2019 09:26

Pozdravljene,

v naši spletni svetovalnici imate možnost, da si ustvarite uporabniški račun, tako si boste lahko poslale zasebno sporočilo oz. e mail.
Lahko kar v tej komunikaciji ena zaupa nek elektronski naslov, na katerega se ji lahko druga oseba javi...?
Verjetno boste same našle še več možnih rešitev???

Lep pozdrav iz uredništva.

Re: Prijatelj

Napisal Sc julijastrop » 17 Okt 2019 15:21

Jagoddka in ela hvala ker sta se tako prijazno odzvali. Imam pa vprašanje za uredništvo. Kako lahko stopim v stik z njima? Seveda če sta Jagodk in ela za. Sicer pa moje uporabniško ime nekaj pove ;) če razumeš da je Sc snepchet.

Re: Prijatelj

Napisal Uredništvo » 16 Okt 2019 14:24

Odgovor svetovalke
_________________

Pozdravljena.

Najprej hvala za tvoje sporočilo. Vesela sem, da si se obrnila na nas in kot lahko vidiš po odzivu vrstnic, nisi edina, ki ima tak problem. Napisala si, da imaš nekaj prijateljev in da tudi treniraš atletiko, kar se mi zdi super in te vzpodbujam, da tako nadaljuješ tudi naprej. Prijatelje najlažje spoznamo in se z njimi povežemo med skupnimi aktivnostmi. Ker pa si omenila zaupanje, ti moram povedati, da je zaupanje dvosmerni proces. Da drugi zaupajo nam, moramo tudi mi pokazati svoje zaupanje njim. Sama si zaupanje predstavljam kot veliko skledo, v katero mora vsak dodati svoj kamenček. Skleda je polna takrat kadar ti deliš svoje misli/čustva/težave/veselje s prijateljem in on s tabo enako. Včasih kakšen kamenček vzamemo nazaj, ampak pomembno je, da se trudimo, da skleda ostaja čimbolj polna. Pogosto se tudi zgodi, da že na prvi pogled ocenimo, da določeni osebi ne moremo zaupati, čeprav mogoče ni tako. Vzpodbujam te da premisliš ali med tvojimi trenutnimi prijatelji res ni nobenega s katerim bi se lahko bolj povezala? Mogoče pa ti bodo kakšen nasvet lahko dale tudi vrstnice s podobnimi izkušnjami. Če pa imaš še kakšno drugo vprašanje ali pa samo misel/občutek/izkušnjo, ki bi jo rada z nekom delila in je ne moreš s prijateljicami, sem ti na voljo. Velja?

Lepo te pozdravljam.

Maja Kodele, mag. psihologije

Re: Prijatelj

Napisal Jagodkag » 16 Okt 2019 13:38

O pozabla sm da moram tudi jaz ustvarit račun da se lahko pogovarjava ti je prav da si obedve ustvariva računa in ga napiševa druga drugi potem pa si bova izmislili novega in izbrisali tega ki ga bova objavli tukaj

Re: Prijatelj

Napisal Jagodkag » 16 Okt 2019 12:49

O vesela sem da si se tudi ti odzvala.. ja a si lahko ti ustvariš neki e mail samo da si lahko piševa in ga potem zbrišeš pa na novo ustvariš drugačnega da ne bodo vsi pisali če razumeš kako mislim. Lahko se odzoveš še na druge ki te želijo spoznati ker neveš še točno če se bomo razumele in morda najdeš koga drugega samo predlagam..drugače če ne moreš pa lahko jaz ustvarim e mail in ti ga tukaj napišem

Re: Prijatelj

Napisal ela2309 » 15 Okt 2019 16:36

hej
mam isti problem.pač mam ful prjatlov pa prjatlc sam nemorem nobenmu 100% zaupat

Re: Prijatelj

Napisal Sc julijastrop » 15 Okt 2019 15:13

Živijo
Prvo hvala za odgovor. Sama sem tudi malo sramežljiva in mi ni problem če si tudi ti. Morda si lahko na kakšen način izmenjava podatke in se bolje spoznava če si za? Bila bi vesela, če bi se lahko spoznali.

Vrh