Kondom

Odgovori

Moški
Ženski
Neizbrano

BBKoda is Vklopljeno
[img] je vklopljen
[flash] je izključen
[url] je vklopljen
Smeški so izklopljeni

Pregled teme
   

Razširi pogled Pregled teme: Kondom

Re: Kondom

Napisal Uredništvo » 14 Nov 2019 08:17

Pozdravljen, Gromstrela,

prosimo te, da napišeš konkretno vprašanje za svetovalca, na katerega pričakuješ pdgovor.
Zgornjo temo, sta že "obdelala" in preko spleta več ni možno, za bolj poglobljen pogovor bi se moral oglasiti do svojega zdravnika in se pogovoriti v živo.

Lep pozdrav iz uredništva.

Re: Kondom

Napisal Gromstrela » 13 Nov 2019 19:20

Svetovalec je napisal, da bi me rad bolje spoznal in posledično razumel. Nisem razumel, kaj točno svetovalec sprašuje, kaj mu je pomembno in sem zato napisal, da to ni važno. Rad bi razumel bolj vprašanje svetovalca, da bi lahko odgovoril na to vprašanje? Kaj sprašuje svetovalec, koliko zvez sem imel, da sem se s punco pogovarjal o tem s kom vse je spala in jaz s kom sem spal, in da je med nama glede tega vladalo zaupanje?

Re: Kondom

Napisal Uredništvo » 04 Nov 2019 14:05

Pozdravljen Gromstrela,

tokrat ti pišemo iz uredništva. Na tvoje vprašanje svetovalec ne bo odgovoril.
Spletna svetovalnica namreč ni namenjena diskusijam s strokovnjaki.

Spletna svetovalnica tosemjaz.net je namenjena podpori mladostnikom na poti odraščanja.
Svetovalci v spletni svetovalnici so strokovnjaki, različnih specialnosti, ki odgovarjajo mladostnikom na vprašanja s področja zdravja, odnosov in jim pomagajo pri razreševanju težav.

V kolikor boš kdaj v bodoče še potreboval odgovor strokovnjaka na kakšno konkretno vprašanje, pa te vabimo, da nam še pišeš.

Lep pozdrav iz uredništva.

Re: Kondom

Napisal Gromstrela » 01 Nov 2019 01:01

Naj vas še nekaj vprašam. Ko ste spraševali, koliko resnih zvez sem že imela, za vas neresne zveze pa ne štejejo ali kaj, kako mislite s tem, mi pojasnite prosim?

Re: Kondom

Napisal Miljen Vidaković » 10 Okt 2019 11:02

Odgovor svetovalca
_________________

No, mislim da si si lahko prebral dovolj razlogov, kdaj in zakaj je smiselno uporabljati kondom. In če boš pobrskal po verodostojnih virih boš našel še razlogov. Tako da se moja malenkost iz te debate umika. :)

Drugače pa ti toplo priporočam, da si najdeš preko študentskega servisa delo, kjer boš delal v prodaji in dobil veliko zavrnitev. Ob dobivanju zavrnitev rasteš kot oseba in dobiš hrbtenico. Zavrnitve so del življenja, tako pač je. Ne obstaja ena oseba na tem planetu, kolikor jaz vem, ki bi se zelo bala zavrnitev, bila zaradi tega ohromljena in istočasno imela zadovoljujoče življenje.

Lepo te pozdravljam,

Re: Kondom

Napisal Gromstrela » 08 Okt 2019 22:26

Še vedno ne vem, zakaj je to važno, kaj bi s tem podatkom radi naredili? O tem načeloma ne govorim, ker ne glede na to kakšen je odgovor, te bodo ljudje vedno obsojali. Kar vam želim dopovedati je, da koliko 13. letnikov je statistično gledano že sexalo, ne veliko. Če ti tvoja punca, ki je stara 13. let reče, da bi rada sexala a tabo bi statistično gledano najverjetneje bilo to zanjo prvič v življenju. In zato najverjetneje proti boleznim zaščite ne rabiš. Strokovnjaki pravijo, da uporaba kondoma nima veze z zaupanjem, ampak očitno ima veliko vezo, ker če nekoga poznaš in mu zaupaš, potem pač kondoma zaradi bolezni ne potrebuješ. Za informacijo, če bi te že slučajno punca okužila to pomeni, da je tudi ona okužena in potrebuje zdravljenje, torej ni na nič boljšem od tebe. bolezni so lahko zelo hude, vemo to, ampak včasih je zavrnitev tudi zelo huda in človeka čisto psihično sesuje verjemite, da si človek tega ne želi, kaj imate vi drugačno mnenje?

Re: Kondom

Napisal Miljen Vidaković » 07 Okt 2019 22:57

Odgovor svetovalca
________________

Rad bi te bolje spoznal in posledično bolje razumel. Mar nisi to želel?

Lep pozdrav,

Re: Kondom

Napisal Gromstrela » 07 Okt 2019 12:06

Zakaj vas to zanima?

Re: Kondom

Napisal Miljen Vidaković » 04 Okt 2019 23:18

Odgovor svetovalca
_________________

Ne ne, si pameten.
Seveda, kot sem že napisal- spolni odnos stalnih partnerjev, ki si zaupata, je tudi brez kondoma povsem ok (pustimo zaščito glede nosečnosti...)
Naj jaz nekaj vprasam- koliko resnih zvez si imel?

Lep pozdrav,

Re: Kondom

Napisal Gromstrela » 03 Okt 2019 21:03

Ha, to da sem pameten fant je sarkastična opazka, kaj? Po vašem,a stalna partnerka kateri zaupaš, pa ne more bit okužena in tega niti ne ve, če je pred tabo imela druge, če mogoče ni uporabila kondoma, če je bila promiskuitetna, a kva? Problem tega, da mora biti vedno kondom, ker ne veš, kdo je okužen in kdo ne je, ker s tem pridobi punca pravico, da ti laže s kom je bila pred tabo in pravico do tega, da te lahko vara, se vam ne zdi? Je bila slo raziskava v kateri so ljudje povedali, da povezujejo, če partnerka vstraja pri uporabi kondoma, d je bila pred tabo promiskuitetna in da zato ne ve, ali je lahko mogoče okužena in promiskuiteta preden je tebe spoznala ljudem ni sexy so povedali.

Vrh