Valeta

Odgovori

Moški
Ženski
Neizbrano

BBKoda is Vklopljeno
[img] je vklopljen
[flash] je izključen
[url] je vklopljen
Smeški so izklopljeni

Pregled teme
   

Razširi pogled Pregled teme: Valeta

Re: Valeta

Napisal Maja Kodele » 18 Sep 2019 14:11

Odgovor svetovalke
________________

Pozdravljena.

Hvala za tvoje sporočilo. Kot vidiš se kar nekaj osnovnošolcev spopada s podobnimi težavami glede valete. Najprej pa bi ti predlagala, da še enkrat premisliš ali res ni nobenega fanta v tvojem razredu ali katerem drugem iz tvoje generacije, s katerim bi želela plesati? Sama sem mnenja, da ni popolnoma nič narobe s tem, če dekle da pobudo in prva vpraša fanta. Kot je napisal tvoj sovrstnik - tudi fante je kdaj sram, strah in ne zberejo poguma, da bi sošolko vprašali za ples. Zakaj bi torej čakala? Če ti je to zelo pomembno, prevzemi stvari v svoje roke in sama naredi prvi korak.

Če torej obstaja fant, bodisi iz tvojega razreda ali pa iz katerega drugega, zberi pogum in ga vprašaj :) Verjamem, da je na valeti lepši občutek plesati s fantom, ker je to nekako pričakovano in družbeno bolj sprejeto, ampak glej - tudi če boš plesala s sošolko je lahko še vedno zelo lepo in s tem ni popolnoma nič narobe. Pravzaprav je lahko zelo zabavno, če to tako vzameš! Do valete je še kar nekaj mesecev in verjamem, da se bo na koncu vse super izšlo!

Lep pozdrav,

Re: Valeta

Napisal Hej » 08 Sep 2019 17:41

Jaz sem meu lani valeto in nisem najdu soplesalke vse do 1 meseca pred valeto in verjemi da fantje razmišljajo isto kot ti in zagotovo je tam nekdo ki bi želel iti s tabo, jaz recimo imam kar majhno smopodobo in nisem izbral poguma da bi katero vprašal in me je kar ona povabila tudi ti lahko povabis koga sploh pa saj je tudi sosednji razred zakaj ne povabiš koga od njih in jaz recimo lani bi dal vse samo da bi imel soplesalko, zagotovo bo vse dobro vem da ti nisem kej prevec pomagu ampam adijo

Ps: ne vprašaj ga prek telefona jaz kreten sem to lansk let naredu in sele zdej videm kok je blo to neumen

Re: Valeta

Napisal Sjjsjs » 06 Sep 2019 21:36

Kot prvo noben ni vreden vec od tebe. Ce bo kdo hotel plesati s tabo, te bo fant moral uprasat, ne pa ti njega pac tko gre. Solsko leto je se dolgo in stvari se bojo se velik spremenile, pac jst vem k sm biu lani 9. razred in pac je bla cela drama glede tega. Ce pa slucajno ne dobis soplesalca, je pa moznost, da pleses z punco, lahko pa ti tudi dajo, iz plesnega drustva (ne vem ce se tko rece) kaksnega plesalca, tkoda se ne splaca sekirat glede tega tok. Mas pa tut najbrz fante iz npr. 9.a oz iz drugih odelkov, pa te bo lahko od tm nekdo uprasu.

Valeta

Napisal random » 05 Sep 2019 20:38

Zdravo, jaz imam letos valeto in še vedno nimam plesalca. Naša šola ni ravno velika in v mojem razredu je razmerje 13 punc in 8 fantov, kar pa pomeni da so že vsi fantje dogovorjeni z 'popularnimi' puncami (definitivno nisem ena izmed njih). Nevem kaj naj naredim ker nepoznam nobenega fanta, ki bi ga lahko vprašala. Razmišljala sem že, da bi vprašala koga iz 8. razreda, pa se mi zdi malo čudno glede na to da se z nikomer ravno ne poznam... moja zadnja možnost je, da plešem z punco, ali fantom od svoje sestre (12let starejši od mene). Prosim za kakšen nasvet...

Vrh