Valeta

Odgovori

Moški
Ženski
Neizbrano

BBKoda is Vklopljeno
[img] je vklopljen
[flash] je izključen
[url] je vklopljen
Smeški so izklopljeni

Pregled teme
   

Razširi pogled Pregled teme: Valeta

Re: Valeta

Napisal Anja Knez » 18 Sep 2019 15:09

Odgovor svetovalke
_________________

Pozdravljen/a, »Nvm kj nj nrdim«,

vesela sem, da si se s svojo stisko, ki ti jo povzroča približevanje zaključka osnovne šole in s tem svečanega dogodka – valete, obrnil/a name. Če te prav razumem, je v tebi strah, da te nihče ne bi povabil na ta dogodek in da ne boš imel/a nikogar, s katerim bi plesal/a.

Lahko razumem tvojo stisko, saj bi v tem primeru imel/a občutek, da si nihče ne želi plesati s teboj. Iz tvojega zapisa ne morem razbrati, ali si fant ali dekle, zato pišem v tej obliki.

Do valete je tako še več kot pol leta in ni potrebe, da si ves ta čas v stiski in razmišljajoč, ali te bo kdo povabil in si želel plesati s teboj. Kot je zapisal/a tvoj/a vrstnik/vrstnica, bodi ti tisti/a, ki bo vprašal/a nekoga, s katerim bi res želel/a deliti ta dogodek, če želi plesati s teboj. Nič ne bo narobe s tem, ravno nasprotno: verjamem, da bi bilo vsakomur lepo, če bi nekdo prišel do nas in izrazil željo, da bi nas želel imeti v bližini in takšen prelomni dogodek pred vstopom v srednjo šolo deliti in doživeti z nami. Zberi pogum in ti naredi ta korak, za katerega se tako bojiš, da ga v odnosu s teboj ne bo nihče storil.

Verjamem, da ti bo uspelo in želim ti, da bo valeta eden od dogodkov v tvojem življenju, ki se ga boš za vselej spominjal/a.

Vse dobro ti želim,

Re: Valeta

Napisal filerey » 08 Sep 2019 15:45

zberi pogum in povabi koga ti
lp filerey

Valeta

Napisal Nvm kj nj nrdim » 04 Sep 2019 18:05

Hej uglavavnem mene je zelo strah valete ker se mi zdi da me ne bo nihče povabil na valeto kaj lahko naredim

Vrh