Vlozki

Odgovori

Moški
Ženski
Neizbrano

BBKoda is Vklopljeno
[img] je vklopljen
[flash] je izključen
[url] je vklopljen
Smeški so izklopljeni

Pregled teme
   

Razširi pogled Pregled teme: Vlozki

Re: Vlozki

Napisal Pomoč1 » 10 Jul 2019 22:45

Živijo,
Sama imam ponavadi isti problem odvisno katere vložke uporabljam priporočam pa ti vložke upam da ugotoviš kateri so JAS**N najdeš jih v bolje založenih trgovinah sicer jih še nisem poiskusila ampak vem da je v njih veliko bombaža ....sama sem proti plastiki in se izogibam "normalnim" vložkom ...priporočam da v spletni iskalnik vpišeš naravni vložki iz blaga in upam da najdeš spletno stran pravo kjer jih prodajajo ime spletne strani pa je podobno besedi raca vložki so nepremočljivi res le pravo velikost moraš izbrati zraven pa imaš še nek dodatek če nemoreš zapeti vložka meni osebno so udobni ne žulijo res ne vsaj mene ne in so popolnoma naravni cena enega pa je približno 4,95€ dragi so ampak sčasoma si bom naredila zalogo vsak mesec dva pa bo upam da sem pomagala drugače pa sama presodi kaj ti najbolj ugaja adijo !!

Re: Vlozki

Napisal Urbestie » 10 Jul 2019 12:17

Ojla:)
Osebno ti predlagam, da zacnes oz poskusis z bombaznimi vlozki.
imela sem isti problem.

Zacela sem z **** vlozki ti so se dobesedno zlepili na kozo in puscali rdece, nato sem sla na navadne **** vlozke tudi niso bli ravno prijetni.
Potem sem pa zacela malo raznoliko: **** (imena blagovnih znam izbrisana v uredništvu)

Predlagam pa ti, da si bolj redno menjas vlozek in mogoce poleg tega se kupis in uprabis te Vlazne robcke intimo!:)
Srecno

Re: Vlozki

Napisal Tinkara Srnovršnik » 10 Jul 2019 10:36

Odgovor svetovalke
________________

Pozdravljena,

poskusi s tistimi na bombažni osnovi, sicer je pa zelo pomembno, da si jih dovolj pogosto menjaš in se izogibaš nošenju pretesnega perila.

Lep pozdrav.

Vlozki

Napisal Pi-ka6 » 09 Jul 2019 15:02

Zivijo. Obracam se na vas ker ne vem sama kaj naredit. Med menstruacijo uporabljam vlozke. Menjala sem jih ze veliko, kajti sem opazila, da imam po njih zelo rdeco kozo tam na tistem obmocju, to potem ne izgine in se samo omili. Ampak potem spet pride naslednja menstruacija in tezave se ponovijo. Za higieno seveda skrbim. Kaj je to in kaj naj storim? Kaksne vlozke naj uporabljam, saj do sedaj kar sem sprobala je pri vseh isto? Hvala lepa za odgovor.

Vrh