Spolni odnos

Odgovori

Moški
Ženski
Neizbrano

BBKoda is Vklopljeno
[img] je vklopljen
[flash] je izključen
[url] je vklopljen
Smeški so izklopljeni

Pregled teme
   

Razširi pogled Pregled teme: Spolni odnos

Re: Spolni odnos

Napisal Uredništvo » 16 Jul 2019 08:22

Odgovor svetovalke
________________

Dragi fant,

spolnost ni nekaj v kar drugo osebo prepričamo, nagovorimo. Gre za najbolj intimno področje med dvema osebama, ki se imata rada in je izraz ljubezni. Vključuje zaupanje, spoštovanje, povezanost, predanost.

Mogoče so tvoje želje in potrebe mnogo prehitre kot od tvoje punce. Mogoče še ona ni pripravljena na spolnost. Kar ne pomeni, da te nima rada. Njen čas za pripravljenost je njen čas. V kolikor gojiš do nje prava čustva, boš to razumel in je ne boš silil v nekaj čemur sama ne želi reči DA.

S komunikacijo in kvalitetnim preživljanjem časa drug z drugim bosta sigurno čez čas oba začutila pripravljenost. Do takrat boš imel priložnost izkazati koliko ti je mar zanjo in vajin odnos in navsezadnje skupaj s svojo punco odkrivati vse radosti, ki se jih veselita OBA.

Prijazen pozdrav,

Ines Vugrinec, mag. zakonskih in družinskih študij

Re: Spolni odnos

Napisal larika 12 » 11 Jul 2019 13:35

Počakaj da bo pripravljena. Sej ti bo povedala ali pa namignila. In kolk si sploh star?

Re: Spolni odnos

Napisal 12769 » 07 Jul 2019 15:53

*****... Mogoc se ona ni pripravljena na to zka jo siliš pa zka ste vsi tipi taki do punc vsem se gre sam za seks nc druzga sm mela fanta istega ko si ti sm ga pustila tkoda se prpravi

Spolni odnos

Napisal obupan111 » 03 Jul 2019 22:11

Imam en problem.
Kako naj punco pripravim do tega, da bo želela imeti z mano spolni odnos. Rad bi da se to zgodi čimprej, vendar ne vem kako jo prepričat oziroma jo pripravit do tega da bo pristala na seks.
Lp

Vrh