akne spet

Odgovori

Moški
Ženski
Neizbrano

BBKoda is Vklopljeno
[img] je vklopljen
[flash] je izključen
[url] je vklopljen
Smeški so izklopljeni

Pregled teme
   

Razširi pogled Pregled teme: akne spet

Re: akne spet

Napisal jazverjamem » 15 Feb 2019 16:11

Zivjo,

Tudi sam sem se zdravil s temi tabletami. Ce prav sem po prvem zdravljenju dozivel popolno remisijo aken, so se mi kasneje zopet povrnile.

Se enkrat sem obiskal zdravnico in ponovil terapijo. Jemal sem 40mg dnevno. Mineva ze 1 leto od druge terapije in nimam vec aken.

Le ne skrbi.

Lp

Re: akne spet

Napisal Anita Friškovec » 14 Feb 2019 18:05

Odgovor svetovalke
________________

Pozdravljen.

Za zdravljenje aken je znano, da ugoden učinek traja, dokler se zdraviš. Res si jemal Roaccutane precej časa, vendar včasih ni dovolj. Predlagam, da se vrneš k dermatologu. Saj veš, prav preko poletja se Roaccutane ne jemlje, zdaj pa je še ravno pravi čas.

akne spet

Napisal kokol8ino » 13 Feb 2019 19:18

Pozdravljeni sem fant star 21 let in sem pred 3 meseci končal z 6 mesečno terapijo z roaccutanom. Koža je bila še pred dvema tednoma vredu potem pa je kar naenkrat začela postajati mastna tako kot pred zdravljenjem in zopet so se mizačele pojavljati akne, ampak tokrat samo na obrazu ne pa po hrbutu ali po prsnem košu. Higiena je ista, saj uporabljam enak čistilni gel in enako vlažilno kremo 2x na dan tako kot med zdravljenjem. Kje tiči problem? Bi moral še enkrat do dermatologa in dati še enkrat čez zdravljenje z temi tabletami? prosim za odgovor.

Vrh