Rak na dojki???

Odgovori

Moški
Ženski
Neizbrano

BBKoda is Vklopljeno
[img] je vklopljen
[flash] je izključen
[url] je vklopljen
Smeški so izklopljeni

Pregled teme
   

Razširi pogled Pregled teme: Rak na dojki???

Re: Rak na dojki???

Napisal Chacha » 21 Nov 2018 17:37

Pozdravljeni! Oprostite za pozen odgovor. Še isti dan sem šla k moji osebni zdravnici me je pregledala in bilo je vnetje bezgavk. Dobila sem antibiotike ki sem jih redno jemala po 4 dneh je se situacija na srečo že popolnoma umirila in tudi zdaj je vse super. Hvala za odgovor!

Re: Rak na dojki???

Napisal Anita Friškovec » 04 Nov 2018 06:40

Odgovor svetovalke
________________

Bulica pod pazduho je lahko bezgavka, lahko pa je tudi zamašena lojnica ali vraščena dlaka (če se recimo briješ). Bezgavke do 1,5 cm so normalne. Ko se vnamejo, bolijo, vendar to običajno hitro mine. Skoraj zagotovo nimaš raka na dojki, ker ga v tvoji starosti ni. Predvidevam, da bolečine niso nevzdržne. Če te zelo boli ali je koža nad spremembo pordela, pojdi k zdravniku. Tja pojdi tudi, če v roku dveh tednov ne bo bolje ali če bi sprememba rastla.

Lep pozdrav,

Rak na dojki???

Napisal Chacha » 02 Nov 2018 07:02

Pozdravljeni! Pred nekaj dnevi sem začutila eno bulico oz. povečano bezgavko pod mojo desno pazduho. Ja boli me na dotik in zjutraj ko se zbudim zato ker se ponoci med spanjem premetavam in se vlažem na desni bok in mi seveda pritiske tako da se zjutraj zbudim v bolečinam. To bulico sem imela ze 2x ampak mi je po nekaj dnevih čist sama izginila in potem me ni več nič vn olelo in je blo vse tako kot mora bit. In zdaj jo imam spet in me je zelo strah ce imam raka na dojki sem brala simptome tega raka in nimam nobenega izcedka iz dojke ali karkoli drugega samo to bulico in me je res strah ker nocem imeti raka pri 16. Aja pa moja mami ga je imela pri 45ih letih pred osmimi leti. In nocem da se meni isto zgodi kot se je njej. Zaenkrat se nisem nikomur povedala za to ker mi je mami nerodno. Prosim za hiter odgovor! Hvala!

Vrh