Strl mi je srce

Odgovori

Moški
Ženski
Neizbrano

BBKoda is Vklopljeno
[img] je vklopljen
[flash] je izključen
[url] je vklopljen
Smeški so izklopljeni

Pregled teme
   

Razširi pogled Pregled teme: Strl mi je srce

Re: Strl mi je srce

Napisal Prosim odpišite » 02 Jan 2019 16:44

Prosim odpišite mi ker še zdaj se nisva nič slišala pa sploh mi snepiv ne pošilja pa ne klikne pa nič prosim da mi na vsa vprašanja odgovorite

Re: Strl mi je srce

Napisal Anja Knez » 31 Dec 2018 11:49

Odgovor svetovalke
_________________

Ponovno pozdravljena, "Odgovorprosim",

vesela sem, da si se po toliko zastavljenih vprašanjih in vrnjenih mojih odgovorih v kar precejšnji meri naučila že sama odgovarjati na svoja vprašanja. A vendar imaš še vedno občutek, da potrebuješ mojo podporo, mojo potrditev in da sama ne zmoreš.

Zato bi v tokratnem vrnjenem odgovoru rada poudarila predvsem to, da si dovolj zrelo in odraslo dekle, ki si sposobna samostojno sprejemati svoje odločitve, prevzemati odgovornost zanje, saj si ti tista, ki sebe, svoje želje in potrebe najbolje poznaš. Ne potrebuješ vsakodnevnega vodiča, ki ti bo nenehno potrjeval tvoje odločitve. Tako ne boš nikoli popolnoma samostojna, primanjkovalo ti bo zaupanja vase in ni potrebe, da je temu tako, saj vem, da zmoreš sama.

Tudi jaz nisem tista, ki ima odgovore na vsa vprašanja, niti ni v moji domeni, da delim nasvete, pač pa da usmerjam vas, mlade. Do sedaj si dokazala, da zmoreš sama in da se znaš spopasti s poleni, ki so ti včasih vržena pod noge. Pravega odgovora na to, ali bi bilo prav, da mu ti zdaj pišeš prva, ne poznam. Razmisli, ali si to želiš in kakšen je vajin trenutni odnos - je to primerno? Če se boš odločila mu pisati, pa moraš biti pripravljena na vse možne odgovore s fantove strani (da bo zelo vesel tvojega pisanja, da mu ne bo ugajalo in da ti prav zato 4 dni ni pisal ter podobno). Dejstvo pa je, da brez pogovora z njim žal ne boš dobila odgovorov na svoja vprašanja, ki te vsakodnevno morijo. Prav tako pa se boš morala naučiti, da težav ne moremo reševati samo takrat, kadar imamo čas, ampak je to potrebno razreševati sproti, ko težave nastanejo.

Verjamem vate in v to, da se zmoreš sama pravilno odločati. Tako si bo odgovorila na marsikatero svoje vprašanje in tvoj odgovor bo najbolj pravilen, ker sama sebe poznaš najbolje.

Želim ti vse dobro v prihajajočem letu in te lepo pozdravljam,

Re: Strl mi je srce

Napisal Odgovorprosim » 30 Dec 2018 09:03

Zdaj je že kake 4 dni od tega, in še mi kar ni pisal.. Danes sem sanjala o njemu in sem tako zelo jokala potem sem pa se spomnila da sem vam pisala in sem bila zelo vesela da ste mi odpisali, naj mu jaz prva pišem? Naj ga vprašam, če še kaj čuti do mene, da bi videla pri čem sva zdaj? Kako naj vse to izpeljem? Prosim pomagajte mi ker ko bo šola spet nazaj bom imela 100 drugih problemov pa konferenca je kmalu najlepša hvala da ste mi spet odpisali zelo sem vesela in hvaležna, spet sem dobila solzne oči in še vedno jočem. Prosim odgovorite mi še na ta vprašanja, meni je res hudo. Lp

Re: Strl mi je srce

Napisal Anja Knez » 27 Dec 2018 21:58

Odgovor svetovalke
_________________

Ponovno pozdravljena, "Nekajnovega",

kot lahko razberem iz tvojega zapisa, se je v tem času situacija nekoliko umirila, saj se z omenjenim fantom do sedaj nista nič slišala. Sedaj med prazniki pa se je situacija nekoliko obrnila: ponovno sta se slišala, vpletla pa sta se tudi vajina starša. Sklepam lahko, da ti je to ustrezalo, predvsem pogovor z njegovo mamo, saj si v njej našla neke vrste zaupnico, ki je zelo blizu tudi omenjenemu fantu.

Veseli me, da sta se lahko lepo pogovorila, brez pretiranih čustev in zmerljivk ter da je vajin odnos (vsaj do sedaj) boljši kot nekaj mesecev nazaj. V kolikor ti to ustreza, ostajajta v kontaktu, prav tako pa si dovolj odrasla, da sprotno poročanje o tem, kako vama gre, nikakor ni potrebno. Ti si tista, ki veš, kako mora odnos med dvema, ki se imata rada, izgledati, česa ne smeš dovoliti, prav tako pa dobro veš, kaj si sama želiš in kakšno obnašanje je v takšnem odnosu primerno. Prav?

Pohvalno je, da si tako iskrena in da tudi odraslim okoli sebe zaupaš svoja čustva, jih spustiš v bližino ter se obračaš nanje. A vendar odrasli namesto vaju ne bodo mogli reševati odnosa in za vajino obnašanje sprejemati odgovornosti. Vidva sta tista, ki se morata o vajinem odnosu pogovarjali, o vajinih čustvih. Le tako bosta lahko ugotovila, ali hodita po skupni poti naprej ali se le ta postopoma ločuje. Odrasli npr. vajini starši tega ne morejo storiti namesto vaju, niti ne morejo biti posredniki med vama ali tisti, ki bodo razreševali vajine konflikte. Seveda to delajo zato, ker vaju imajo radi in vama želijo vse najboljše, a vidva sta tista, ki tvorita ta odnos.

Težko ti odgovorim na zastavljena vprašanja, kako bo v prihodnje. To bo pokazal vsak dan posebej, vajina čustva, vajin odnos. Truditi se bosta morala oba že za iskren prijateljski odnos, kaj šele za kaj več. Ne hitita, dajta času čas in delajta majhne korake naprej. Predvsem pa spoštujta drug drugega in imejta odprte oči: odprte oči pa zato, da bosta odraslo uvidela, kam vaju odnos pelje in ne bosta rila z glavo skozi zid, v kolikor kateri od vaju ne bo čutil potrebe po koraku naprej. Včasih je dobro in iskreno prijateljstvo tisto, ki je dosti več vredno od nesreče posameznika v partnerskem odnosu.

Najlepša hvala za vse želje, tudi tebi želim vse dobro v prihajajočem letu in te lepo pozdravljam,

Re: Strl mi je srce

Napisal Nekajnovega » 26 Dec 2018 20:34

Zdravo, želim vam sporočiti, da danes sem po dolgem času igrala igrico v kateri sva prišla v isti team in me je njegov kolega poniževal in mi pisal neprimerne vsebine in sem povedala atiju in je moj ati pisal njegovi mami in sta se pogovorila najina starša in je hotela njegova mama še z mano govoriti, ona je zelo prijazna lepo sem ji povedals kako je bilo in mu je žal, in se je tudi jokal ko mu je ati moj grozil z policijo,in sem jaz njegovi mami povedala najino zgodbo, kako mi je on veliko pomenil, pa da sma bila skupaj pa to da mi je rekel kurva pa da se je v drugo zaljubil da me je to cisto strlo in svi se lepo pogovarjali. Povedala mi je da on tudi zeli da bi bila prijatelja in da se je ona ze pogovarjala z njim in svi se lepo pogovorili, dala mi je na telefon njega. Končno sem slišala njegov glas. Opravicil se mi je, in zdaj bova nazaj prijatelja. Lepo sva se zacela pogovarjati, bil je prijazen in sva se dodala na snepu.zaenkrat se mi ni nic pisal nevem kako bo dalje, vam bom sporocala sproti, ostajava nazaj v kontaktu. Njrgova mama je napisala mojemu atiju, da ce boma si nazaj prijatelja, da lahko prideva spomladi k njim domov na obisk, srcno upam da se to izpolni in upam da nima punce, da bi se morda bila skupaj nazaj ker jaz vem da mu je zal, ker mi je tudi njegova mama to rekla, kaj pa vi pravite na to?drugace se pa cela dva meseca nisva nic slisala razen danes ampak upajmo da ni vec v tisto punco, katero mi jo je omenil tistega 6 oktobra 2018 da se je zaljubil v drugo.Njegova mama je rekla, da to to veliko krat fantje recejo punci da jo zajebavajo s tem, da naj se ne sekiram.povejte mi samo kaj vi pravite na vse to? Mislite da bova zdaj se dobro razumela? Se vedno mi je na posebnem mestu v srcu. Se vedno se spomnim kdaj na naju, ko sva bila skupaj.. Se kdaj malo zjocem.. Drugace pa vesel bozic in lepe praznike ter srecno novo leto upam da cinj prej odpisete. Hvala vam

Re: Strl mi je srce

Napisal Anja Knez » 14 Nov 2018 17:31

Odgovor svetovalke
________________

Pozdravljena ponovno, "Zbegana_zmedena",

opažam, da se situacija še ni čisto umirila in sklepam, da se tudi še nekaj časa ne bo, v kolikor ti ne boš odločneje nastopila. Tudi tokrat ti težko svetujem kaj druga kot to, da razmisliš, kaj pravzaprav želiš in da razmisliš o vseh dejanjih, ki ti jih je storil omenjeni fant. Preberi še enkrat prosim, kaj si mi napisala in ugotovila boš, da si pravzaprav na svojo dilemo skoraj že v celoti odgovorila sama sebi: napisala si, da mu najraje ne bi odpisala, saj veš, da se je pred nekaj dnevi še norčeval iz tebe in te ni želel poznati. Torej?

Bodi močna in odločna ter se postavi zase! Lahko mu napišeš, da imaš dovolj norčevanja, da veš, da s teboj nima iskrenih namenov in da tega nisi dolžna prenašati ter ne misliš trpeti več zaradi tega. Da pa se lahko pogovoriš z njim, če to želi. Seveda, če se v prvi vrsti ti želiš pogovoriti z njim ali bi se morda bolje počutila, da odnos z njim popolnoma prekineš in postopoma skušaš na vse skupaj pozabiti. Glede na to, da se pogovarjata tudi po socialnih omrežjih, lahko stik z njim prekineš s preprostim klikom, vsekakor pa lahko kjerkoli njegova sporočila prezreš in nanje ne odgovarjaš. Ti si tista, ki odločaš.

Zato ti še enkrat predlagam, da najprej pri sebi razčistiš, kaj želiš in razmisliš o tem, ali je po vseh teh dejanjih vredno, da se trudiš in ponižuješ. To je naloga vsakega od nas, da se v življenju znamo vprašati, kaj pravzaprav želimo in tako pogosto odgovorimo na marsikatero lastno vprašanje.

Želim ti vse dobro,

Re: Strl mi je srce

Napisal Zbegana_zmedena » 14 Nov 2018 12:54

Danes mi je ta fant spet pisal, tega ki ga skos omenjam da mi je strl srce, nevem vam razložiti ampak, jaz ga začnem pozabljat, on mi začne pisat. In danes mi je spet pisal. Napisal mi je tole :'tvoj ati mi je reku da ti sploh nesmem pisat' nic mu nebom odpisala, ampak clovek kaj je s tabo?? Se pred parimi dnevi se je norceval z mene in mi pisal, da neve kdo sem in da se ne heca zdaj pa kar naenkrat mi spet pisat začne in jaz res nerazumem njega, ali hoce da se pogovarjama ali kaj... Prosim svetujte mi kaj naj naredim, zmedena sem najrajsi bi mu odpisala ampak vem, da nikoli vec neboma skupaj in sedaj se spet spominjam teh trenutkov zakaj mi je mogel pisati zakaj... Prosim odgovorite mi še danes prosim ker nevem kaj naj naredim zmedena sem cist... Svetujte mi kj naj naredim, pa hvala se enkrat da si vzamete cas zame in mi odpisete res hvala rada vas mam❤️

Re: Strl mi je srce

Napisal Anja Knez » 12 Nov 2018 19:06

Odgovor svetovalke
_________________

Ponovno pozdravljena, "dovoljmije",

vesela sem, da v mojem odgovarjanju najdeš rešitve, ki se ti zdijo primerne in dobre zate. To imam tudi v mislih, kadar ti odpisujem: da te skušam čim bolje razumeti in da ti v dani situaciji, ki se ti včasih zdi brezizhodna, najdeš pravo pot iz nje.

Tako je v tvojem zadnjem sporočilu, na katerega sedaj odgovarjam, lepo razvidno, kako si v tem situacijo predelala, razmislila pri sebi, upoštevala opažanja tvojih bližnjih in vsekakor tudi moja. Zato veliki bravo zate!

Še vedno pa nisi čisto pomirjena v odnosu do omenjenega fanta, kar se vidi v situaciji, ki se je zgodila z njegovim prijateljem in tvojim bivšim fantom, če sem te prav razumela. Po kratkem pisanju te je po zapisu neprimernih besed blokiral, za to pa kriviš omenjenega fanta, ki je njegov prijatelj. To je lahko tvoja domneva, vendar vanjo ne moreš biti popolnoma prepričana. Čeprav je tačas igral igrico z omenjenim fantom, to še ne pomeni, da sta govorila o tebi ali da bi mu karkoli naročil (npr. da te mora blokirati). Morda je tvoj bivši fant, prijatelj omenjenega fanta, še vedno nekoliko razdražen v odnosu do tebe zaradi tega, kar sta imela nekoč. Mogoče še ni razrešil jeze, razočaranja, morda je celo ljubosumen?

Lahko te razumem, da te situacija še vedno obremenjuje, saj se vsak dan zgodi nekaj novega, kar te pripelje do ponovnega pogrevanja stvari, razmisleka in s tem sama sebe pripelješ do točke, ko si popolnoma razdražena, objokana in posledično se ne moreš učiti. Kot pa sem že zapisala, pa si v tem času veliko dosegla, kar se vidi tudi v tvojih reakcijah: skušala si se pogovoriti z omenjenim fantom, da bi ugotovila, kje pravzaprav sta in kaj se dogaja med vama, prav tako pa si izrazila željo po nadaljevanju vajinega prijateljstva in razumevanje, če tega ne bi želel. Zelo sem ponosna nate! To, da ti na to ni odpisal, je njegova težava: ti si svojo nalogo naredila, na njem pa je, da razmisli o tem, kar želi. Prav tako si svoja čustva in stisko zaupala obema staršema, za kar verjamem, da je zahtevalo od tebe veliko poguma, a vendar si pravilno ravnala. Starša sta tista, ki ti bosta prisluhnila, se borila zate in ti bosta skušala pomagati po najboljših močeh. Zato še naprej ravnaj tako, kot si ravnala sedaj: rešuj stvari z iskrenim pogovorom in obračaj se na odrasle osebe, ki so ob tebi in jim najbolj zaupaš.

Vesela sem, da je prišel čas, ko si sprevidela, da njegova dejanja vedno bolj kažejo na norčevanje in da v ozadju ni iskrenih čustev in prav je, da si to spoznala, saj tega ne smeš pustiti, ker si posebna, edinstvena, tako kot vsak izmed nas in ni prav, da se pustimo tako poniževati. Tisti, ki nas spoznajo takšne, kot smo, nas bodo znali ceniti in niti pomislili ne bodo na to, da bi nas prizadeli.

Prehodila si težko pot in sama si morala priti do spoznanja in zavedanja, na katera te je opozarjala okolica in na katera sem te skozi odgovarjanje skušala opozoriti tudi jaz. Zato sem še posebno vesela, da si to spoznala sama in da je bila zate to dragocena (čeprav ne ravno prijetna izkušnja), iz katere si se za svojo prihodnost veliko naučila.

Zato ti tudi v prihodnje želim, da ohraniš to željo po lastnem raziskovanju svojega čustvenega sveta in učenju načinov razreševanja stisk, iz katerih pogosto ne vidimo izhoda, na koncu pa ugotovimo, da smo dovolj močni, da mi to zmoremo in da je na svetu še toliko lepega, zaradi česar je naše težave vredno razrešiti in zakorakati novim izzivom naproti.

Želim ti vse dobro in te lepo pozdravljam,

Re: Strl mi je srce

Napisal Dovoljmije » 11 Nov 2018 19:50

Ok spet nekaj novega.. Prvo se vam zahvalim da ste mi odpisali saj sem spet odziv na vašo sporočilo dobila orosene oči in postala cela rdeča, jokava po obrazu, zares hvala vam za vsako besedo, ki ste jo mi napisali in da ste si vzeli čas napisati vse lepo kot sem hotela tares hvala vam zelo vas spoštujem saj ste mi zelo pomagali. Včeraj sem kliknila njegovega prijatelja, soseda sta in bila sta sošolca, on je isto star kot jaz in tudi moj bivši saj sem zaradi tistega fanta katerega vam omenjam cel čas, sem pustila tega. NO, ko sem mu včeraj pisala(upam da me rszumete) sem ga vprašala kaj dela in je napisal'z tvojim lubijom igram fortnite'in sem mu odpisala's katerim' in je odpisal'ajaa, pol jih maš pa več sry' pa sem odpisala da nimam in mi je odpisal kurc me gleda in me blokiral. Takoj sem vedela da je ta moj bivši kaj sem se do zdaj sekirala zaradi njega da mu je on rekel naj me blokira. To kaj še pa zdaj prihaja pa ehh škoda besed še o njem no.. Ta tip res ni normalen.. Čisti otročjak no. Danes sem cela rszjokana bla sploh se učiti nisem migla utapljala sem se v solzah tako kot vsak dan jočem zaradi njega, pa še oni me je včeraj blokiral kaj sta ona prijatelja.. In sem se z mamo pogovorila o tem,prvo sem ga nazaj dodala na discordu a me ni dodal nazaj in je prošnjo zavrnil mislim da, in sem temu fantu danestudi pisala, saj samo tako lahko vem na čem sva zato sem mu pisala. Napisala sem mu takole:'Hi x. sry da ti pišem,žal mi je da se je tako končalo, ati mi je našel sporočila ko je pregledoval moj telefon, želela bi če bi še bila vsaj prijatelja.Če pa ne, pa te tudi razumem.Jaz sem ti oprostila, želim si da bi ti tudi meni.' in mi je odpisal:'hmm kdo sploh si' in sem mu odpisala da sem jaz(imensko)in mi je odpisal'aja, pa ne hecam se' enostavno me ni prepoznal. Ni vreden niti odgovora vec,brezveze eh, zdaj vsaj vem na cem sem, norcuje se z mene.sicer mi je ati rekel naj mu za rojstni dan pisem kajti bo pozabil ze na to ampak sem celi dan jokala in bi se trpela do tistega 18 decembra in bi si unicevala dneve ki bi lahko postali boljsi.. Tudi mama mi je dajala lepe nasvete naj ga pozabim saj se je otrocji in da nima srca, saj je tudi z ostalimi puncami ki jih je imel so imele z njim probleme, ker mi je sam govoril o tem. Zdaj ne pa samo se zanima kako pa vi mislite o tem kako mi je odpisoval in kaj mislite?? Zares hvala da ste si ponovno vzeli cas zame.Rada vas mam❤️

Re: Strl mi je srce

Napisal Anja Knez » 06 Nov 2018 18:43

Odgovor svetovalke
_________________

Pozdravljena, "obupana sem",

lepo, da si se nam oglasila in nam zaupala svoje razmišljanje. Kot lahko razberem iz tvojega obsežnega pisanja in če prav razumem, imaš z omenjenim fantom precej težav in ne veš, kako se z njimi soočiti. Omenila si, da te je zadnje čase v nenehnem dnevnem pisanju samo spravljal v slabo voljo, se znašal nad teboj in te obtoževal za tvoja vedenja (tožarjenje, hujskanje proti njemu, celo laganje).

Če se najprej postopoma lotiva zgoraj omenjene stvari: skušaj se postaviti v vlogo tega fanta, kako se je počutil ob tem, ko si svoja dejanja kot je na primer laganje zanikala, on pa je vedel, da ne govoriš resnico. Upravičeno ga je to jezilo, saj laganje ni moralno dejanje in z njim ničesar ne razrešimo. Ravno nasprotno: s takšnim dejanjem situacijo pogosto samo še poslabšamo. Zato se takšnega vedenja skušaj izogibati, prav tako pa dejanja, ki je pripeljalo do tega. V tem primeru, če ti ne bi hujskala njegove sošolke proti njemu, do njega te informacije ne bi prišle in ti se zato, da ne bi izpadla kriva, ne bi rabila zlagati. Saj veš kako pravi znan slovenski pregovor: vsak posameznik naj pomete pred svojim pragom. Namreč čisto vsak od nas ima dovolj dela sam s seboj, s svojimi težavami in ni potrebe, da bi se vtikali še v koga drugega, saj s tem naredimo več škode kot koristi, kar si lahko tudi sama ugotovila na lastni koži.

Kasneje si zapisala, da pa se je fant čez čas popolnoma drugače vedel. Klical te je, pogovarjala sta se, všečkal je tvoje fotografije in se z različnimi komentarji odzival na tvoje objave. To je sicer lahko merilo, da si mu všeč in da je na tvoje obnašanje pozabil in ti ga na nek način odpustil, a kot si sama omenila, so te tudi vrstniki opozorili, da je mogoče, da se iz tebe samo norčuje in se na ta način zabava. Zato bodi zelo previdna in čeprav je težko, ker ti veliko pomeni in ga želiš ob sebi, kar lahko razumem, skušaj razmisliti, kaj ti lahko njegovo vedenje pove. Tudi to, da te je skupaj s prijatelji večkrat dnevno klical, kar je postalo nevzdržno, še posebej problematična pa je bila zloraba tvoje fotografije, veliko pove o njem samem. Najverjetneje se do nas tako ne bi obnašala oseba, ki ji veliko pomenimo, saj bi se zavedala, da bi nas s takšnim vedenjem močno prizadela. Kaj praviš?

Rada pa bi te pohvalila, kako si ravnala, ko si ugotovila, kaj se je zgodilo s tvojo fotografijo in ko si prejemala nenehne neželene klice. Prav je, da za pomoč in nasvet prosimo starše, ki nam vedno stojijo ob strani, če pa takšne vrste zloraba preseže vse meje, pa je seveda eden od naslovov tudi policija, v kolikor težave ne moremo rešiti s pomočjo najbližjih odraslih. V kolikor se nam kaj podobnega zgodi v šolskem okolju, pa so nam na voljo tudi učitelji in zaposleni v šolski svetovalni službi. Kot si zapisala, se je fant opravičil, prav tako pa je za njegovo dejanje vedela tudi mama, ki je stopila v kontakt s teboj in obžalovala dejanje sina, saj je vedela, kako močno lahko posameznika takšno dejanje prizadene. Upajmo, da je bila to lekcija tako za omenjenega fanta kot tudi za njegove prijatelje.

Kar pa se tiče blokiranja tebe z njegovi strani na vseh socialnih omrežjih in tvojih občutkov ponižanosti: to, koga bomo imeli za prijatelja (ali v živo ali na socialnih omrežjih) je odločitev vsakega posameznika. Res pa je, da je preko socialnih omrežij nekoga odstraniti od prijateljev dosti lažje, saj nam ni treba nič pojasnjevati in to storimo s preprostim klikom. V živo nekomu odkrito povedati, kaj čutimo, zakaj nam nekdo ne ustreza in zakaj se ne želimo več družiti, pa je dosti dosti težje. Razmisli o tem, če ti želi fant na ta način povedati, da želi prekiniti stik s teboj, da je imel dovolj medsebojnega druženja in da tega, vsaj zaenkrat, ne želi več. Čeprav te lahko razumem, da je težko, moraš njegovo odločitev spoštovati, še vedno pa ga lahko v živo prosiš, da se o tem pogovorita. Morda je pokazatelj tudi to, da ti ostali pravijo, kot sama praviš, da si "butasta", ker ga želiš nazaj: morda vidijo realno sliko, saj je tvoja zaradi vseh čustev in želja, ki jih čutiš do omenjenega fanta, nekoliko zamegljena in nerealna, zaradi česar ne vidiš prave resnice.

Verjamem, da je težko pogledati resnici v oči in si jih velikokrat zatiskamo, kadar imamo nekoga radi in bi si srčno želeli, da bi nas oseba imela enako rada tudi nazaj. Vendar se velikokrat zgodi, da čez čas ugotovimo, da smo si predolgo časa metali pesek v oči, mežali pred resnico in da smo s tem pravzaprav sebi delali slabo, saj smo zamudili veliko drugih trenutkov in spoznanstev ter tako zamudili priložnost, da bi spoznali nekoga, ki pa se iz nas ne bi norčeval, nam ne bi škodoval in bi nas imel rad takšne kot smo, saj smo takšni neponovljivi in posebni.

Zato ti želim predvsem, da resno razmisliš o svojem vedenju, vedenju omenjenega fanta ter o opažanjih svojih vrstnikov. To bo velik korak na poti k pravi odločitvi.

Želim ti vse dobro,

Vrh