Ljubrzen

Odgovori

Moški
Ženski
Neizbrano

BBKoda is Vklopljeno
[img] je vklopljen
[flash] je izključen
[url] je vklopljen
Smeški so izklopljeni

Pregled teme
   

Razširi pogled Pregled teme: Ljubrzen

Re: Ljubrzen

Napisal Uredništvo » 28 Nov 2017 08:37

Odgovor svetovalke
_________________

Pozdravljena,

praviš da ti je všeč fant s katerim se skupaj učita in delata referat. Zanima te kako mu povedati, da do njega gojiš več kot le prijateljska čustva.

Glede na to, da se skupaj družita je najbolje da izbereš osebni način, torej pogovor iz oči v oči. Pogovor skušaj najprej napeljati na temo ljubezni - povprašaj kako to da nima punce, kako da mu nobena ni všeč itd. Če se bo odzval in sodeloval v pogovoru, morda enako vprašal tudi tebe, mu počasi odgovoriš da ti je nekdo všeč, nekdo s katerim preživiš veliko časa ob šolskem delu. Opazuj njegove odzive. Le-ti ti bodo povedali ali kaj sumi in kako mu je všeč to kar si povedala. Lahko da bo presenecen nad tvojim pogumom in bo zgledalo da mu odgovor ne bo všeč. Takrat lahko počakaš na drug trenutek ali pa se mu izpoveš. Saj veš, v življenju moramo tvegati, če želimo kaj priidobiti. Nato pa boš videla, kaj bo odgovoril. Do izpovedi čustev je tvoj korak, naprej bo njegov.

Upam da bo njegov odziv takšen kakšnega si želiš, v nasprotnem primeru pa počasi in zavestno sprejmi situacijo, glavo pokonci in pogumno naprej. Pred tabo je čudovito življenje!

Urška Koštomaj, dipl. psihologinja (UN)

Re: Ljubrzen

Napisal Dhsjdjxj » 25 Nov 2017 23:36

Če delata skup referat je to dobra stvar.Lahko ga povabiš na pijačo prek družabnih omrežij al ga pa vprašaš med tem ko skup delata referat.Tud če te mogoče zavrne sta še zmerej lahko frenda.če ne ga ne vprašaš ne boš nikol vedla

Ljubrzen

Napisal zaljubljenapunca » 22 Nov 2017 14:52

Zivjo.Vsec mije fant.Kako mu povem? Muslim da sem tudi jaz njema.Skupaj se ucima delava referat.

Vrh