Oblikovanje postave

V spletni svetovalnici www.tosemjaz.net pogosto prejmemo vprašanja mladih o tem, kako se znebiti maščobe na trebuhu, stegnih ali zadnjici in katere vaje je treba za to delati. Žal je nemogoče izgubljati maščobo le na enem delu telesa, na drugem delu telesa pa jo ohranjati. Ali jo izgubljamo povsod istočasno ali pa je sploh ne. Nikakor se ne da izbrati ali vplivati na to, kje jo bomo izgubljali najprej in kje pozneje.

Četudi bomo vsak dan izvajali vaje za zadnjico in če se bomo trudili z neštetimi ponovitvami za trebušne mišice, s tem ne bomo izgubili maščobe na tistem delu telesa. Vse te vaje so zelo koristne za krepitev omenjenih mišic, nikakor pa ne prispevajo k izgubi maščobe na tem delu telesa. Če se želiš znebiti maščobe na trebuhu, imaš enak problem kot sošolec, ki se želi znebiti maščobe na zadnjici, nogah ali rokah. Vse te osebe imajo enako težavo - imajo odvečno maščobo.

Razmislimo, kaj bomo morali storiti, da se bomo znebili maščobe, kjer koli pač je. To je edini način, da bomo imeli vitek pas in čvrsto zadnjico.

Verjetno bomo morali nekoliko paziti pri prehrani. V svoj prosti čas pa bo treba vključiti malo več športne dejavnosti, manj pa naj bo igric na računalniku in televizije. Tako bo maščobe zmeraj manj, telo pa se bo počasi oblikovalo. Ne pričakujmo spremembe takoj, konec koncev se je tudi maščoba kopičila zelo počasi.

Natisni