Zaljubljen

Vprašanja na tosemjaz.net.
Ljibezen

Zaljubljen

ObjavaNapisal Ljibezen » 11 Feb 2019 15:00

Pozdravljeni!
Zelo mi je vsec ena punca. Z njo sem rad skupaj in tudi rad se pogovarjam z njo in ob njej mi ni nikoli dolgcas. Sosolca sva ze od osnovne sole in tudi sedaj v srednji soli. Jaz bi pa z njo rad imel nekaj vec kot le prijateljstvo ker mi je zelo vsec. Kako jo naj poskusam osvojit? Kako ji naj pokazem da me zanima?

Lp
idk

Re: Zaljubljen

ObjavaNapisal idk » 13 Feb 2019 21:14

Heii!
Prvo kot prvo zgodba!! To je nasplosen opis nasplosno vprasanje in nasplosen odgovor. Glej brez skrbi lahko ti dam nasvet oz vec nasvetov.
1. Ce sta prijarelja in sosolca ji ponudi pomoc pri domaci nalogi ucenj ipd. Veckrat jo vprasaj kako je kaj dela popoldne in se lahko dogovorita da gresta npr.: v park ali knjiznico
2. Kaksni nezni dotiki z hitrim izgovor v primeru nelagodnosti to so npr: ji iz puloverja odstranis las POZOR: na zacetku se z rokami ne priblizuj dojkam ali spodnjim delom trebuha
3. Pogledi vedno jo na tak lep nacin “preveri” ko se srecata to jo pogledas od zgoraj navzdol in ne ustavi pogleda na obcutljivih predelih.
4. Ko se pogovarjata stopi blizje k njej to bo en kunkrekten znak da ti je vsec
5. Ce si piseta ji tak 1x do 2x dnevno posli kaksen emoji ki ga ne bo mogla odmisliti npr.: 😊😉😏😋🙄🤝

Upam da sem ti kako pomagala😁
Diana
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: Zaljubljen

Uredništvo » 18 Feb 2019 22:24

Odgovor svetovalke
_________________

Pozdravljen,

glede na to, da sta vsak dan skupaj v razredu, imaš ogromno možnosti, kako ji pokazati, da ti je všeč. Lahko jo na primer povabiš, da se za kak predmet skupaj učita ali skupaj naredita domačo nalogo. Lahko ji daš kak kompliment (na primer pohvališ njen pulover, njeno frizuro). Tu in tam ji prav tako lahko napišeš kakšno prijetno sporočilo. Kar tako, da preveriš, kako je. S tem ji boš dal vedeti, da je zate pomembna oseba. S tem, ko boš z njo zgradil zaupljiv odnos, boš pa tudi kaj kmalu lahko ugotovil, kakšne občutke ima ona do tebe.
Le pogumno.

Če imaš še kakšno vprašanje, te lepo vabim k dialogu.

Lepo te pozdravljam,
Tjaša Rola, mag. psihologije