antibiotik

Vprašanja na tosemjaz.net.
obuppp

antibiotik

ObjavaNapisal obuppp » 07 Dec 2018 13:56

Pozdravljeni,

na začetku vas lepo prosim, da ne objavite tega pisma, ampak samo odgovor. Lepo prosim tudi za čim hitrejši odgovor.

/ izbrisano v uredništvu /
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: antibiotik

Uredništvo » 08 Dec 2018 08:38

Odgovor svetovalca
________________

Pozdravljena!

Ok, pa začnimo. Za začetek naj ti povem, da se navadiš na razliko med zanimanjem, željo po razumevanju, strahu... ter pametovanjem. Noben normalen zdravnik se ne bo jezil, če ga boš lepo vprašala zakaj se je tako odločil, tar ali je tudi druga možnost. Če se razjezi po prijazno postavljenem vprašanju potem je problem pri njemu, ne tebi.

Zagato, katero opisuješ je zelo težko razčleniti preko neta. Da bi ti pametno odgovoril bi moral videti njegov izvid, tebe ter te še dodatno povprašati. Seveda antibiotiki niso edina možnost zdravljenja aken, pravzaprav se v obliki tablet redko uporabljajo za zdravljenje takih težav.

Ampak, kakor sem napisal, ne vem zakaj jih je predpisal. Mogoče je videl nekoliko več vnetja ter to želel pozdravit, pomirit preden ti da pravo terapijo.

Če te ne boli in je stanje že nekaj časa podobno, potem lahko počakaš ponedeljek ter povprašaš svojega zdravnika/ico. Če pa te boli, se spremembe večajo, potem bo antibiotik najbrž na mestu.

Kakorkoli, vzemi moje pisanje kot predvidevanje dejanskega stanja. Če te zelo skrbi, boš verjetno morala dobit mnenje zdravnika, ki te bo lahko pogledal.

Lep pozdrav,
Miljen Vidaković, dr.med.,
specialist družinske medicine