Kaj naj naredim?

Vprašanja na tosemjaz.net.
Avatar
GozdniMoz69
Objave: 9
Pridružen: 05 Okt 2018 14:39

Kaj naj naredim?

ObjavaNapisal GozdniMoz69 » 05 Dec 2018 21:08

Sem fant in pred nekaj meseci sem imel zelo nenavadne sanje o spolnem odnosu z drugim fantom, o čigar pomenu sem spraševal tukaj viewtopic.php?f=219&t=11013496&p=11017710#p11017710. Strokovnjak mi je odgovoril da naj ne bi imele nikakoršnjega pomena, ampak o tem malo dvomim saj se mi je v povezavi z omenjeno temo danes nekaj pripetilo.

Stvar je v tem da je drugi fant o katerem govorim moj sošolec in všeč je veliko puncam iz našega razreda. Danes smo se v šoli s prijatelji malo zafrkavali in prišlo je do tega da mi je nekako prst vtaknil globoko v rit. Pri tem sem dobil orgazem in priteklo mi je malo sperme. Nato sem mu hotel tudi jaz vtakniti prst ampak se mi je začel izmikati in me zmerjati s pedrom.

In sedaj sem zelo zmedem kaj naj naredim. Ali to res dokazuje da sem gej? Ali bi se moral s tem fantom pogovoriti o tem? Strah me je da bi kdo za to izvedel, ker dvomim da bi bili navdušeni. Malo mi je tudi zanimivo, kako se je stvar zgodila tocno dva meseca po mojih sanjah. In zanima me tudi če lahko sedaj zanosim, česar si res ne želim.

Hvala za pomoč.
Lejla335

Re: Kaj naj naredim?

ObjavaNapisal Lejla335 » 06 Dec 2018 19:40

hey...ne skrbi...če ta fant hoče biti s tabo bo sam prišel...ne glede na to če si fant ali ne...in ne boj se ne moreš zanositi...samo ženske lahko zanosijo....moški ne morejo...vse bo vredu...pogovori se z njim...ali pa se bo mogoče on s tabo....v glavnem ne sekiraj se...
Avatar
GozdniMoz69
Objave: 9
Pridružen: 05 Okt 2018 14:39

Re: Kaj naj naredim?

ObjavaNapisal GozdniMoz69 » 07 Dec 2018 20:16

Hej Lejla in hvala za tvoj nasvet. Tudi jaz mislim, da bi bilo najbolje, da se pogovorim z njim ampak kako naj to storim? A naj se pogovarjava v živo, prek sms, kdaj je najboljši čas za take pogovore itd.
Nočem da bi vse izpadlo zelo awkward in nočem, da bi me za vedno zasovražil.
Kaj ti misliš kako je najbolje to storiti?
mahmudsahrawi

Re: Kaj naj naredim?

ObjavaNapisal mahmudsahrawi » 10 Dec 2018 12:23

drgač si ti res gej
Avatar
GozdniMoz69
Objave: 9
Pridružen: 05 Okt 2018 14:39

Re: Kaj naj naredim?

ObjavaNapisal GozdniMoz69 » 10 Dec 2018 20:36

lahk sva skupej😉😉
Nikaa1234567

Re: Kaj naj naredim?

ObjavaNapisal Nikaa1234567 » 11 Dec 2018 17:07

Hej
Najprej naj povem da naj te to kar se je zgodilo ne skrbi prevec kot je rekla ze lejla fantje nemorejo zanositi in vse se bo uredilo sam bos kmalu spoznal kaj te bolje zanima (fantje,punce) menim da s tem ni nic narobe. Saj se vsak odloca po svoje na razlicn nacin.Vprasaj se kaj so ti bolje vsec fantje Ali punce? Kot sm ze rekla ni nujno da bos odgovor vedel takoj saj tudi ni treba vzemi si torej cas in o tem v miru premisli.Za pomoc lahko vprasas tudi koga ki je ze imel take izkusnje.mogoce to cutis se ti dogaja le zdaj in se bo kasnjeje spremenilo.
Za pogovor pa kako je tebi lazje. Sam se Odloci ali je to preko spleta ali v zivo osebno iz oci v oci
Sama mislim da je mogoce bolje v zivo. Samo Ali se po tem dogotku z njim v zivo se druzis kot prej? Reces mu lahko npr da bi ze z njim pogovoril o necem (kar ze vama je zgodilo) ce bos zbral to pot. Ce se ne druzita vec tako kot prej in ce bos zbral to pot da se o tem pogovorita v zivo mu s to temo ne naznani takoj ker se mogoce nebo hotel pogovoriti drugace pa le nadan z besedo vse lahko se uredis tako kot je treba. SMS ce se bos odlocil za to pot tudi ta je vredu .Oboje je pogumno da se o tem sploh pogovoris.
Lahko to naredis med pocitnicami Ali med solo Ali pa med vikendom Sam bos lahko videl kdaj bo cas za to.
Zagotovo ti bo uspelo najti Pravin pot. Srecno ce hoces lahko sporocis kako ti je slo s pogovorom. Ce te kaj se zanima vprasaj ce bom lahko ti bom odgovorila.
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: Kaj naj naredim?

Uredništvo » 12 Dec 2018 13:55

Odgovor svetovalca
________________

Dragi GozdniMož69!

Moj odgovor na tvoje vprašanje o sanjah, ki si ga poslal pred dvema mesecema, seveda drži. Iz tvojih sanj, ki si jih sanjal le enkrat, ni mogoče sklepati ničesar o tvoji spolni usmerjenosti. Tudi ta dogodek, ki ga sedaj opisuješ, še ne potrjuje, tvojo morebitno homoseksualno usmerjenost. Si v obdobju odraščanja, tvoja spolna usmerjenost se šele oblikuje in šele različne izkušnje bodo pokazale, kakšna bo tvoja spolna usmerjenost. Sicer pa, z dekleti še nimaš nikakršnih tozadevnih izkušenj in jih še ne poznaš in ne veš, kako jih boš doživljal.

Naj ti pa vseeno napišem, da kar malce dvomim, da se je dogodek, ki ga sedaj opisuješ, dejansko zgodil, saj je v tvojem opisu preveč protislovij, ki jih niti ne bom posebej navajal. Morda naj navedem le, da ti preprosto ne vejamem, da ne veš, kdo in kako lahko zanosi.

Brane But, univ. dipl. psiholog
Avatar
GozdniMoz69
Objave: 9
Pridružen: 05 Okt 2018 14:39

Re: Kaj naj naredim?

ObjavaNapisal GozdniMoz69 » 12 Dec 2018 16:56

Živjo Nika.
Naj ti povem, da sem se za pogovor z njim odločil danes, saj nočem preveč odlašati s tem. Pogovarjala sva se prek SMS-a in rekel mi je, da jaz čisto narobe čutim. Mislim pač da on noče imeti nič z mano in naj pozabim kar se je zgodilo.
To me je kar precej potrlo in mislim da bom padel v depresijo.
No in glede na to da sem ob njegovi zavrnitvi tako žalosten, začenjam resno misliti da me bolj zanimajo fantje. To ti pišem, ker se mi zdi da je bolje, da to komu povem kot pa tiščim v sebi.
Sedaj pa me zanima ali imaš ti kakšne izkušnje s tem npr. homo prijatelje, da mi poveš kako so oni nadaljevali življenje po tem svojem spoznanju? Ker jaz res ne vem kakšen odnos naj imam sedaj do sebe in ljudi okoli mene.
Hvala ti če boš odgovorila.
koo0

Re: Kaj naj naredim?

ObjavaNapisal koo0 » 15 Dec 2018 23:03

Ne vem kaj naj mislim o tem ampak imam občutek da vlečeš vse za nos, nisem prepričan ampak glede na besedilo in vsebino tudi slika je sumljiva "GozdniMož" in zakaj "69" nisi napisal niti koliko si star.
Nika12345678910

Re: Kaj naj naredim?

ObjavaNapisal Nika12345678910 » 17 Dec 2018 15:58

zivjo
Koliko pa si star? To me kot prvo zanima
Če ti je napisal da noče imeti nič s tabo nič zato. Če se zanimaš za fante in si v drugačni smeri vem da sicer niso vsi tako. Zgotovo pa bos nasel svojega partnerja.Fantov ki razmisljajo v drugacni smeri ni veliko pa tudi malo ne zato glavo pokonci
ne nimam iskusenj z nikomer ki bi ti bil podoben in meni se to ne dogaja .Hocem povedati da nimam nic proti takim osebam kot si ti. Vsak si izbira svojo pot.
Nepozabi pa da je tvoje razmisljanje lahko samo zacasno vse se lahko se spremeni tako kot tvoje mislenje.Vseno pa moras vedeti da mogoce kdaj tki ljudje niso zlahka sprejeti v druzbo... vsak pa se zagotovo trudi da bi jih razumeli in zagotovo niste slabe osebe ali kaj podobnega samo svojo ljubezen pac usmerite v isti spol kot ste vi sami. Torej da ti bi lahko vec svetovala ce bom lahko mi za zacetek lahko poves svojo starost?