Prvi pregled

Vprašanja na tosemjaz.net.
Dijakija 77

Prvi pregled

ObjavaNapisal Dijakija 77 » 29 Okt 2018 23:10

Pozdravljeni!
Zanima me nekaj s podrocja prve pomoci. Vkljucila sem se v ekipo prve pomoci v srednji soli. Tam so nas takoj naucili kako se naredi prvi pregled. Pri njem je potrebno preveriti ce je zlomljena sramnicna kost. Ce za ponesrecenko dobim sosolko mi to ne predstavlja problema preprosto s koncem dlani pritisnem na podrocje kjer se kost nahaja(malo pod trebuhom) in jo takoj zacutim. Problem pa nastane ko za ponesrecenca dobim fanta. Ker ti pogosto ravno takrat dobijo erekcijo(kar se vidi cez katere koli hlace, ko je v lezecem polozaju) je njegova sramnicna kost ravno pod njegovim penisom. Kaj naj naredim v tem primeru, penis moram z roko nekako odmakniti, da pridem do kosti. Ali to ne moti fantov. Ali obstajajo kasnikoli napotki za to.
Hvala za odgovor. Dijakinja 77
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: Prvi pregled

Uredništvo » 30 Okt 2018 09:29

Odgovor svetovalca
__________________

Živjo!

lepo, me veseli, da si se vključila v ekipo prve pomoči.
Haaaalloooo?! a se lahko prosim oglasi fant, katerega bi motilo dejstvo, da mu ena luštna punca, med vajami iz prve pomoči, premika penis v erekciji? A imam lahko jutri 15 let in da še jaz doživim kaj takega?? :))))

Upam, da si razumela bistvo. Lahko, da jim bo malce nerodno, ampak težko bo najti nekoga, ki bi ga to dejansko motilo. Sicer pa, če jim je to ne bi bilo všeč, lahko vedno odklonijo sodelovanje. Ali pa prosijo da jih moški pregleda... skratka, ti se ne obremenjuj glede tega.

Lep pozdrav,
Miljen Vidaković, dr.med.,
specialist družinske medicine
Se en s prve pomoci

Re: Prvi pregled

ObjavaNapisal Se en s prve pomoci » 30 Okt 2018 15:23

Problem ni takrat, ko te pregleduje dekle. Saj ko se sklanja pred teboj in seveda dobis erekcijo je to nekaj najboljsega, ko te potem se nekako otipava. Problem je ko te pregleduje fant in imas morebitno erekcijo se od prej. In kar neprijetno je, ko se te tam dotika in to.
fantastic5

Re: Prvi pregled

ObjavaNapisal fantastic5 » 05 Nov 2018 18:21

naj te ne zmoti erekcija kajti pomisliti moras da je on v nezavesti ali se bos obremenjevala z erekcijo ali bi mu resila zivljenje
Jure27

Re: Prvi pregled

ObjavaNapisal Jure27 » 08 Nov 2018 15:49

Saj nikoli ni imela problema pri nezavestni osebi. Takrat je to se najmanjsa skrb se strinjam. Problem je pri vajah, ko se na fantih samo ucis. Takrat pa je vse skupi mal neprijetno ja.