Fanti)

Vprašanja na tosemjaz.net.
Mojfnt

Fanti)

ObjavaNapisal Mojfnt » 12 Okt 2018 19:30

Hei... Ok mam problem z fantom. hodu je na naso solo in mi je bil od takrat ful vsec pac in sem ga enkrat kliknla in sma se zacela menit pac in vsak dan ga vidim samo se nene nikol menima v zivo drugac nic ne vpliva na moje ocena..... Pac nemorm nehat razmislat o njem vcasih se zamotim ampak...... Prosim rada bi ga osvojila rabim pomoc....
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: Fanti)

Uredništvo » 17 Okt 2018 16:27

Odgovor svetovalke
________________

Pozdravljena!

Praviš, da se s fantom vsak dan srečujeta, a še ni bilo priložnosti za pogovor v živo. Vendar se poznata in sta se že pogovarjala preko spleta. Čestitam ti, da si bila tako pogumna in naredila prvi korak. Bi ga lahko mogoče nagovorila tudi v živo? Super je, da že veš nekaj o njem in njegovih interesih. Vse kar že veš o fantu, ti namreč lahko pride prav tudi pri nadaljnjem spoznavanju, saj lahko podatke uporabiš kot iztočnico za pričetek pogovora. Če veš, o čem se rad pogovarja, bo pričetek pogovora lažji. Stik lahko navežeš tako, da ga ob priložnosti pozdraviš in vprašaš kako je. Nato najdita skupno temo pogovora. Lahko pa ga tudi preko spleta kam povabiš, da bi tako dobila priložnost, da skupaj preživita nekaj prostega časa in se bolje spoznata.

Predvsem pa bodi v družbi fanta, kar si. Tudi ti njemu pokaži kdo si, kaj imaš rada, s čim se rada ukvarjaš. Ugotovila bosta, ali se ujameta in ali bi se lahko pogovarjala in družila še naprej.

Prijazno te pozdravljam,
Anja Kragelj, univ. dipl. pedagoginja in specializantka psihoterapije