Nore Sanje!!!?!!?!?!!?!

Vprašanja na tosemjaz.net.
Avatar
GozdniMoz69
Objave: 9
Pridružen: 05 Okt 2018 14:39

Nore Sanje!!!?!!?!?!!?!

ObjavaNapisal GozdniMoz69 » 05 Okt 2018 15:41

Živjo,

Sem fant in danes sem imel zelo nenavadne sanje. Sanjal sem, da sem imel spolne odnose z več fanti. Sicer nisem še nikoli čutil močne spolne privlačnosti do drugih fantov, vendar se mi zdi da je bilo to nekakšno znamenje. Kaj naj bi to pomenilo?!?! Ali naj se še enkrat vprašam o svoji spolni usmerjenosti?!
Hvala za pomoč.

Lp
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: Nore Sanje!!!?!!?!?!!?!

Uredništvo » 12 Okt 2018 14:02

Odgovor svetovalca
__________________

Dragi fant!

Na TSJ sem že večkrat odgovarjal na razna vprašanja o sanjah. Več o tem, kaj so pravzaprav sanje, zakaj sanjamo in kaj lahko sanje pomenijo, lahko prebereš npr. na naslednji povezavi:

http://med.over.net/forum5/read.php?219 ... sg-7527322

Eden od možnih vzrokov vsebine naših sanj je v tem, da človek pogosto sanja o tem, kar si (zavestno ali podzavestno) želi, da bi se zgodilo, lahko pa sanja tudi o tem, česar si (zavestno ali podzavestno) ne želi, da bi se zgodilo, nadalje o tem, o čemer večkrat razmišlja, kar ga tako ali drugače (zavestno ali podzavestno) bega ipd.

Ni mogoče razložiti, kaj bi naj tvoje sanje pomenile. Sanje, ki jih navajaš, so se ti zgodile samo enkrat, poleg tega pa sanje nimajo vedno tudi nekega posebnega pomena. Za natančno in strokovno razlago sanj je treba narediti analizo osebnosti in poznati okoliščine, v katerih je oseba, ki sanja. Brez tega lahko o pomenu sanj le ugibamo. Določene simbole oz. določene sanje je sicer možno pojasniti, vprašanje pa je, katere razlage oz. pomeni sanj in v kolikšni meri veljajo v konkretnem primeru.

Lahko rečem, da tvoje sanje ne pomenijo ničesar, še najmanj pa ne nakazujejo tvoje spolne usmerjenosti.,,
Brane But, univ. dipl. psiholog