Rezultati raziskave o www.tosemjaz.net
Pošlji e-pošto
Re: Rezultati raziskave o www.tosemjaz.net
Lepo pozdravljena, xoxoLili!
Prisrčna hvala za tvoje sporočilo, zelo smo ga veseli.
Seveda razumemo tudi drugi del, ki se nanaša na odzivnost svetovalcev - za tistega, ki čaka na odgovor, smo pogosto prepočasni. Kljub prizadevanju, da damo vse od sebe.
Vse dobro ti želimo in hvala, da si z nami.
Uredništvo
Prisrčna hvala za tvoje sporočilo, zelo smo ga veseli.
Seveda razumemo tudi drugi del, ki se nanaša na odzivnost svetovalcev - za tistega, ki čaka na odgovor, smo pogosto prepočasni. Kljub prizadevanju, da damo vse od sebe.
Vse dobro ti želimo in hvala, da si z nami.
Uredništvo
kdaj bodo pa rezultati tem in vprašanj in podobno v letih 2013 2014 2015 1016
samo za 2012 so rezultati
samo za 2012 so rezultati
Pošlji e-pošto
Hvala za vprašanje in obenem idejo.
V letu 2012 smo objavili rezultate, ker so bili del raziskave med uporabniki spletne svetovalnice To sem jaz. Rezultate te raziskave smo vključili tudi v strokovno monografijo z naslovom Srečanja na spletu, ki je izšla decembra 2014.
Sicer pa redno spremljamo vsebine vprašanj, ki jih mladostnice in mladostniki odpirate v naši spletni svetovalnici. In res je, da bi lahko vsebine vprašanj predstavili vsako leto sproti.
Vse dobro in prijazen pozdrav iz uredništva
V letu 2012 smo objavili rezultate, ker so bili del raziskave med uporabniki spletne svetovalnice To sem jaz. Rezultate te raziskave smo vključili tudi v strokovno monografijo z naslovom Srečanja na spletu, ki je izšla decembra 2014.
Sicer pa redno spremljamo vsebine vprašanj, ki jih mladostnice in mladostniki odpirate v naši spletni svetovalnici. In res je, da bi lahko vsebine vprašanj predstavili vsako leto sproti.
Vse dobro in prijazen pozdrav iz uredništva
že en mesec čakam na odgovor in ga ni že več krat sem poslala
Pošlji e-pošto
Pozdravljena začudena,
lahko prosim napišeš na katero vprašanje čakaš na odgovor. Bomo preverili.
Lep pozdrav iz uredništva.
lahko prosim napišeš na katero vprašanje čakaš na odgovor. Bomo preverili.
Lep pozdrav iz uredništva.
pozaila sem