kako do orgazma

Vprašanja na tosemjaz.net.
Nada::tsj

kako do orgazma

ObjavaNapisal Nada::tsj » 25 Avg 2001 22:49

Ze nekaj mesecev imava s fantom redne spolne odnose. Problem je v tem, da nikoli ne dozivim orgazma, dozivim pa ga s samozadovoljevanjem. Problem je tudi v tem da fant tega ne ve, ker se vsakokrat pretvarjam. Ne nameravam mu se povedati, ker me je strah njegovih reakcij. Kako naj dozivim orgazem??? Prosim ne svetujte mi naj se s partnerjem pogovoriva o tem in si pomagava, ker nimam tega namena.

Hvala ze vnaprej!
odgovor ginekologinje::tsj

Re: kako do orgazma

ObjavaNapisal odgovor ginekologinje::tsj » 27 Avg 2001 08:49

Pozdravljena!

Zadovoljivi spolni odnosi temeljijo na medsebojnem zaupanju, pogovoru... Ker tega iz različnih razlogov ne želiš, se bodo mogoče težave z izkušnjami uredile, vendar ne pričakuj čudežev. Če doživiš orgazem s samozadovoljevanjem, potem verjetno s tabo ni nič narobe glede anatomskih nepravilnosti. Zato ti svetujem pogovor in prepričana sem, da ne bo težav vsaj pri doživljanju klitoridalnega orgazma.

Lep pozdrav,
mag. Dušica Glušič, dr.med.
Nada::tsj

Re: kako do orgazma

ObjavaNapisal Nada::tsj » 31 Avg 2001 14:51

Problem je v tem, da mi ne ustreza neposreden stik z spolovilom, kar pa pri spolnem odnosu sploh ni mogoce. Tudi v mislih si ne znam predstavljati da bi sploh lahko dozivela orgazem. Obcutek imam kot da bi moralo samo dejanje trajati po vec ur in neprestano, da bi mi morda uspelo. Bom torej sploh lahko dozivela orgazem s spolnim odnosom?

Hvala za odgovor

Nada
odgovor ginekologinje::tsj

Re: kako do orgazma

ObjavaNapisal odgovor ginekologinje::tsj » 03 Sep 2001 13:02

Prepričana sem, da ti bo uspelo, če le ni drugih zavor-velja vse kar sem že prej napisala. Nikar ne pričakuj uspeha preko elektronske pošte, lahko samo usmerjam k ustreznim strokovnjakom, k izbiri ustrezne literature za izboljšanje spolne tehnike.....

Dušica Glušič, dr.med., specialistka ginekologije in porodništva