Zmenki

Vprašanja na tosemjaz.net.
Mac G::tsj

Zmenki

ObjavaNapisal Mac G::tsj » 25 Apr 2001 20:31

Nimam izkušenj z zmenki pa me zanima kaj punce pričakujejo od fanta na zmenku. Kam jo bi peljal in podobno. Hvala
odgovor psihologa::tsj

Re: Zmenki

ObjavaNapisal odgovor psihologa::tsj » 03 Maj 2001 14:59


Dragi Mac G!

Pričakovanja dekleta do fanta na zmenku so odvisna predvsem od tega, koliko časa že hodita skupaj, koliko se že poznata, do kakšne stopnje se je razvil njun medosebni odnos ipd. Dekle na zmenku predvsem pričakuje, da ji bo fant na primeren način izkazoval svoja čustva, svojo pozornost, išče povratno informacijo glede svojih čustev do fanta, koliko so njuna čustva vzajemna, pričakuje, da ji bo fant izkazoval, da jo spoštuje in ceni, da mu je všeč. Predvsem pa pričakuje prijetno druženje s fantom, da bo zmenek doživela kot nekaj lepega in prijetnega. Ne smeš pa prehitevati razvoja vajinega odnosa in vsiljevati oziroma zahtevati od dekleta nekaj, na kar še ni pripravljena.

Najrazličnejše možnosti imaš, kam bi dekle peljal: na sprehod, v kino, v slaščičarno ali kakšno drugo prijetno restavracijo, lahko obiščeta kakšno prireditev ipd. Poskušaj ugotoviti, kaj bi bilo dekletu všeč. Zakaj je ne bi kar vprašal, kam želi, da bi šla? Predvsem pomembno je, da se na zmenku pogovarjata o najrazličnejših stvareh, saj bosta tako spoznavala drug drugega, si postajala bližja in tudi spoznavala pričakovanja drug drugega (tudi glede zmenkov).

Brane But, univ. dipl. psih.
sanja&andreja::tsj

Re: Zmenki

ObjavaNapisal sanja&andreja::tsj » 15 Maj 2001 12:00

zdej ti bom pa neki povedla in upam da ne boš zameril!napisal si da ne veš ka bi punce rade od fantov?jst bi rada vedla kaj fanti hočete od nas punc?me hočmo da smo vam na prvem mestu, da nam zaupate, da ne varate, pa da na vas ne vpliva mnenje vaše družbe!kar se pa tiče kam bi punco pelal na zmenek je pa čist odvisn od punce, ki ti vsaj neki pomeni!če jo dober poznaš moraš na vsak način vedet kaj je njej všeč in ka bi ona rada!no to bi blo od mene in andreje!pa vso srečo na zmenku!!!!!!!!UŽIVIMac G je pisal/pisala:
>
> Nimam izkušenj z zmenki pa me zanima kaj punce pričakujejo od
> fanta na zmenku. Kam jo bi peljal in podobno. Hvala