Anime odžene punce?

Vprašanja na tosemjaz.net.
Avatar
GalPirš219
Objave: 1
Pridružen: 13 Dec 2018 16:51

Anime odžene punce?

ObjavaNapisal GalPirš219 » 13 Dec 2018 17:27

Zivjo. Mene sam zanima mnenje ostalih o animeju pa kaj si kej misljo punce o tem. To je basically to ce se vm ne da brt naprej. Bom kr na dolgo povedu vse ke je blo do zdej v mojmu socijalnem zivljenju.

Js sm hodu v osnovno solo domzale pa tm nism mel nc prjatlov. Velikrat so se delal de so bli sam zato de bi me izkoriscal za denar. Zmeri so hotl de kej kupm za njihove prjatle itd. Velikrat sm se stepu z njimi pa priznam de sm zrd tega dost nasilna oseba zdej v srednji soli. Anime ze od 7. razreda gledam pa se zdej me vsi zafrkavajo okol teh zadev kokr so figure ke jih kupm, mange, pa sezone kksnih popularnih animejov. Tud sou sm na makkon (najvecji anime festival v Sloveniji) in to mi je se poslabsal status.

Zdej sm v 1. letniku srendje sole domzale pa hocm bit tehnik racunalnistva. Tuki sm si najdu fajn druzbo in se razumemo med seboj. Ze s tretino razreda sm prjatu. Tezko mi je blo povedat kaj gledam in kaj me res zanima. Zmeri sm jih kr od enkrat napadu okol tega in v njihovih oceh sm sou iz "navadne osebe ke igra igrce" v totalnega cudaka sam zrd tega ker me zanima neki bl eksoticnga. Mal so se mene navadl pa se redno druzmo.

Pred kksnima dvema tednoma me je mesigala ena punca iz razreda in jo je zanimal ce sm vredu pa ce se bom kao ubil. In to ne nakladam o kr enmu dogodku zdele ker ona me je vsak dan mesigala. Zmeri jo je skrbel de si ne bi kej naredu ker sm tist teden bil bolan. Ful je bla prjazna in pocasi sva vec pa vec se druzla. Js mislm de sm ji vsec in ona je tud men ampak bojim se kaj bo ce ona zve de mam rd anime, hentai, mange pa take zadeve. Bojim se ce bo kksn sosolc njej povedu o tem. Res ne vem kaj nej nrdim ker itak se bo ena izmed teh dveh stvari zgodila in zdej je edino vprasanje kdaj. Nocem de me vid kokr en debel nerd ke cel dan obsesa okol teh sexy punc v eni seriji ker po pravic povedan js to gledam zrd zanimivih zgodb pa idej ke jih tisti norci dajo v tako dobro kvaliteto na ekran.
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: Anime odžene punce?

Uredništvo » 14 Dec 2018 11:59

Odgovor svetovalke
________________

Lepo pozdravljen.

Hvala za tvoje sporočilo.

Ljudje se že od nekdaj bojijo 'tabujev' oz. drugačnosti na splošno, saj to ne sodi v neke preverjene in poznane šablone. Načeloma ne bi posploševala, kaj (ne) pritegne punce, a če je to tvoja izkušnja, potem je dobro, da se nekako pripraviš, da bodo ljudje na to tako reagirali. Čeprav ni lahko biti 'čuden' in občasno 'izobčen', te bodo sčasoma ljudje, ki bodo želeli in ostali tvoji prijatelji sprejeli, takšnega kot si, kar velja tudi za punce. Na tvojem mestu bi bila s sošolko, ki ti je všeč, iskrena in ji povedala za svoje interese. Bodi pa hkrati pripravljen, da morda tega ne bo mogla sprejeti, in da ima vso pravico misliti drugače kot ti.

Verjamem, da ti s tem ne bo lahko, a iskrenost je najboljša poteza, ljudje pa se naj potem sami odločijo, če si želijo ostati in izvedeti kaj več o tvojem zanimanju. Po drugi strani pa poskusi tudi razumeti punce, ki jih to morda odbija. Zgodi se lahko namreč, da te zavrnejo tudi za to, ker se ne želijo vedno primerjati z anime in imeti občutka, da so ti manj všeč, saj ne ustrezajo tvojih željam po animah. Če je to to, kar tebe pritegne, bodo punce, ki to niso, vedno v primerjanju (s tvoje ali njihove strani), kar pa ni prijeten obcutek. Predlagam iskren pogovor, to je vedno največ, kar lahko narediš.

Pa srečno!
Marjetka Gojkošek, mag. psihologije
mahmudsahrawi
Objave: 3
Pridružen: 17 Dec 2018 09:56

Re: Anime odžene punce?

ObjavaNapisal mahmudsahrawi » 17 Dec 2018 10:01

Ka pa če nebi o tem govoru pa bi blo folku useen k neb vedl
Miljen

Re: Anime odžene punce?

ObjavaNapisal Miljen » 19 Dec 2018 12:16

Pozdravljen.

Jaz sem gledal vse, kar si zgoraj naštel. Pa še zdaj kaj pogledam. Jaz sem sicer imel srečo, da sem imel nekaj prijateljev katerim so bile take zadeve všeč... vendar ti lahko povem kaj si osebno mislim glede tega: Mene osebno prav malo briga če je to drugim več ali pa ne. Meni je, nobenemu s tem ne škodim in to je vse kar šteje. Aja, pa moje žene ne moti.

Lp, Miljen
nives_k-pop fan
Objave: 16
Pridružen: 29 Mar 2018 16:49

Re: Anime odžene punce?

ObjavaNapisal nives_k-pop fan » 06 Jan 2019 18:47

Pozdravljen
Sama sem punca in obožujem anime, hentai( jap henfai več sto slik imam na telefonu) in mange pa še k-pop.
Mene je bilo samo strah da me dečko zaradi tega ne bo hotel imeti in glej na koncu je sam postal fan animejev, hentai'jev in k-pop'a.
Pa glej mene ni strah reči da gledam rada hentaije, je moje življenje in me res malo Briga kaj drugi rečejo!
Zaj pa če te ima diklina res rada te bo imela pa če boš ne vem kaj gledal na internetu!!!
Pa kaj veš mogoče jo lahko za kakšen anime ali pa dva navdušis pa jih lahko skupaj gledata!
Samo puške v koruzo ne všti!

P.s sorry za pisne napake tipkovnico imam na Nemško
book lover
Objave: 30
Pridružen: 08 Sep 2017 21:08

Re: Anime odžene punce?

ObjavaNapisal book lover » 08 Jan 2019 23:09

veš kolk punc poznam k gleda Anime. ne sekiri se.