Močna slabost

Vprašanja na tosemjaz.net.
Mateja12345

Močna slabost

ObjavaNapisal Mateja12345 » 05 Nov 2018 15:17

Pozdravljeni!
Stara dem 15 in imam eno vprašanje...

Že skoraj 2 tedna mi je vsaki dan zelo slabo in mi sili na bruhanje ampak nemorem bruhat ko se premaknem iz dolocenega položaja v postelji postane ta bolečina neznosna boli me zgornji del trebuha ki se proti veceru spremeni v bolecino v spodnji del trebuha vcasih me boli zgoraj in spodaj.
Apetita nimam tako veliko saj imam 2 obroka vsaki dan ponavadi me trebuh boli ko pridem iz šole vse do vecera vcasih tudi ponoči zbujam se na 2 uri ker so bolecine neznosne
Zadnje čase sem se zredila ceprav ne jem veliko in gibljem se tudi.
Hvalezna bom vsakega odgovora.

Ps. Spolnega odnosa se nisem imela tako da noseca nisem
Lp.
Lien

Re: Močna slabost

ObjavaNapisal Lien » 07 Nov 2018 18:09

Hej!

Glede na to, da traja ze dva tedna pejdi NUJNO k zdravniku. Tukaj bodo tezko postavili diagnozo.
Enabrezimena

Re: Močna slabost

ObjavaNapisal Enabrezimena » 09 Nov 2018 08:05

Živjo!

Rada bi ti povedala, da sem imela enake tezave letos avgusta zaradi cesar so mi najprej dali tablete za zaviranje zelodcne kisline in nato napotili na gastroskopijo, kjer so ugotovili, da imam hiatalno hernijo in GERD,tako da se moram izogibati mastni hrani, citrusom, paradizniku...

Sicer ne vem kaj je s tabo narobe, seveda, vendar ti priporocam, da se narocis k zdravniku,ki bo verjetno opravil ustrezne preiskave, medtem pa morda poksusis z omenjeno dieto, da vidis, ce bo kaj boljse?

Mimogrede: Meni sta zeloooo pomagala kamilicni caj in pa sveze stisnjen korenckov sok (morda ti zveni ogabno, ampak ti res priporocam, ker meni je cudezno pomagal).

Upam, da se vse cimprej uredi.

Lep pozdrav!
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: Močna slabost

Uredništvo » 16 Nov 2018 20:38

Odgovor svetovalke
_________________

Pozdravljena Mateja12345!

Usoda je hotela, da si do zdaj že sama poiskala odgovor brez naše pomoči. Ker glede na to kar si pisala, močno dvomim da nisi šla do zdravnika.... Sicer pa, če se ti je stanje čudežno izboljšalo in nimaš prav nič težav več potem super. Če pa je ostalo nekaj bolečine, pa le pojdi k zdravniku/ici.

Lep pozdrav,
Miljen Vidaković, dr.med.,
specialist družinske medicine