Kur**?

Vprašanja na tosemjaz.net.
Jaz jaz

Kur**?

ObjavaNapisal Jaz jaz » 19 Avg 2018 15:35

Živjo
Če imam vsakic novega fanta pomeni da sem kur**? Ker mene vsi imajo za kur**
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: Kur**?

Uredništvo » 20 Avg 2018 21:02

Odgovor svetovalke
__________________

Draga mladenka,

če želiš, da ti bo moj odgovor kaj pomagal, bi morala nujno vedeti:
- koliko si stara
- kaj pomeni vsakič drugega fanta,
- ali si z vsakim fantom, s katerim se pogovarjaš tudi seksualno intimna.

Brez teh podatkov, ti žal ne morem ustrezno odgovoriti.
Res pa je, da tudi v naši družbi še vedno veljajo dvojna merila glede sprejemanje in vrednotenja ženske in moške seksualnosti.
Prav tako pa je res, da naj bi bil pri človeku seksualni stik nadgradnja čustvene in tudi mentalne intime. Skakanje iz ene postelje v drugo ne prinese pravega zadovoljstva. Nasprotno. Dolgoročno lahko privede do velike praznine.

Upam, da sem ti lahko vsaj malo osvetlila tvoj problem. Toplo pa ti priporočam, da si prebereš knjigo Ericha Fromma Umetnost ljubezni. Dobiš jo v vsaki knjižnici.

Lepo te pozdravljam in želim vse dobro.
Mag. Maja Krajnc, univ. dipl. sociologinja in politologinja
ftzhfffh

Re: Kur**?

ObjavaNapisal ftzhfffh » 21 Avg 2018 03:29

Ponavadi to rečejo tistemu ki redno menjava spolne partnerje.
nope

Re: Kur**?

ObjavaNapisal nope » 17 Sep 2018 23:26

Z vsem spostovanjem, gospa Kranjc, vas odgovor je bil neprimeren. S temi vprasanji ste sami pod vprasaj postavili vrednost zenske - ni vazno koliko je stara ali kako pogosto ima odnose. Vedno je odgovor samo ne, ni k****.
Bombshell

Re: Kur**?

ObjavaNapisal Bombshell » 18 Sep 2018 15:42

Tudi jaz se strinjam s komentarjem od “nope”. Če želi lahko spi s komerkoli hoče ali pa pač ne, če jo to osrečuje. Bi ji odgovorili z “da, k**** ste.” , če bi vam povedala željene podatke?
ne drzi

Re: Kur**?

ObjavaNapisal ne drzi » 18 Sep 2018 17:17

Hej,
"nope", ne strinjam se s tabo, saj vsi tocno vemo kaj je v danasnjem svetu pomen te besede. Z njo (vsaj mladi) oznacujemo zenske, ki so nezveste in se nimajo za pokazat z drugim kot pa s svojim telesom in spolnostjo. Spolnost jim ne pomeni nekaj lepega, ampak na njo gledajo le kot pridobivanje popularnosti. Posledica tega je da pac menjajo moske kot gate, vrednota v zivljenju so jim velike prsi, zadnjica, odprt dekolte in najboljsi moski. Do takih zensk nimamo spostovanja in zato jih zmerjamo s kur*ami.

Upam da se v tem ne prepoznas tudi ti, "Jaz jaz" in da nisi taksna. Ce pa se pa ti zelim, da zavijes na pravo pot :-)

lp
Nope

Re: Kur**?

ObjavaNapisal Nope » 19 Sep 2018 11:34

Ni nujno, da so nezveste (tega seveda ne odobravam). Obstajajo zenske, ki seksajo samo za svoj uzitek in s tem ne povezujejo popularnosti in pomembnosti ne pripisujejo lepoti. To je njihova izbira in pravica in ce nikomur ne skodujejo, ne vidim zakaj bi jih morali zmerjati?
No, pa recimo da nekdo, ki je nezvest ali pa spi z ljudmi, ki so tudi v zvezi in jih s tem unici ali pa jim je glavna stvar lepo telo in denar. Namesto, da obsojas, pomisli na njihovo mentaliteto. Bi ženska, ki je srecna in se ceni to počela? Najverjetneje ne. Ce mislis, da je tvoje telo najbolj pomembna stvar na tebi, je nekaj narobe s tvojo percepcijo sebe. Menjanje partnerjev in unicevanje drugih odnosov je lahko uzitek, ampak na nezdrav način, ne? Ce bi bila samozavestna in sama s sabo zadovoljna, ne bi bilo potrebe, da sebe postavljas nad druge. To kaze, da mislis, da so drugi boljsi in si moras dokazati, da niso.
Vrednotenje seksa nad npr svojo inteligenco in drugimi sposobnostmi kaze, da mislis, da so slabe ali pa jih nimas - na notranjo stisko. Taksne zenske potrebujejo podporo in pomoc, ne pa obsojanja.
nope

Re: Kur**?

ObjavaNapisal nope » 21 Sep 2018 19:20

Pozdravljeni, urednistvo.
Boste odgovore poslali strokovnjakinji?
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: Kur**?

Uredništvo » 25 Sep 2018 13:39

Pozdravljena, nope,
svetovalka lahko spremlja objave v tej temi.
Imaš še kakšno posebno vprašanje/komentar zanjo?
Lep pozdrav iz uredništva
nope

Re: Kur**?

ObjavaNapisal nope » 26 Sep 2018 13:02

Ne, samo rada bi njeno mnenje na vse receno zgoraj.

Hvala